Fotó: www.fradi.hu

Megerősítve: A Fradi legjobb formában lévő játékosa visszavonul a szezon végén

Korábbi hírünknek megfelelően a Ferencváros 16-szoros magyar válogatott labdarúgója, Leandro bejelentette, hogy a jelenlegi tervek szerint ez az utolsó szezonja játékosként.
Nyikes Zoltán 2019. október 9., szerda 8:31
Fotó: www.fradi.hu
Korábbi hírünknek megfelelően a Ferencváros 16-szoros magyar válogatott labdarúgója, Leandro bejelentette, hogy a jelenlegi tervek szerint ez az utolsó szezonja játékosként.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 9., szerda 8:31

Hivatalossá vált, amit honlapunk hétfőn már előre jelzett: a Ferencváros legjobb formában lévő játékosa, Leandro úgy tervezi, hogy a szezon végén szögre akasztja a cipőt – jelentette be a brazil-magyar kettős állampolgárságú játékos a Fradi TV-ben.

– Úgy indultam neki ennek az idénynek, hogy ez az utolsó évem. Az ember nem mondja soha száz százalékra, hogy befejezi, de tervem szerint ez az utolsó szezonom. Meglátjuk, mit hoz a jövő, reméljük a Fradi kötelékében maradok és a pályán kívül is tudok majd segíteni a csapatnak. Amíg játszok, csak azzal szeretnék foglalkozni, nem akarom, hogy más vigye el a gondolataimat, az erőmet – nyilatkozta Leandro, aki az előző hetekben a ZTE és a Kisvárda elleni bajnoki mérkőzéseken is fontos gólokat szerzett, valamint az Iváncsa elleni Magyar Kupa-találkozón is az ő találatával szerzett előnyt a Fradi.

Leandro a brazíliai Cornélio Procópióban született, és 1999-ben került Magyarországra, ahol megfordult az MTK Budapest, a Büki TK, a Haladás, a Ferencváros és a DVSC csapatánál is. 2010 és 2015 között az Omonia csapatában szerepelt Cipruson, ám az elmúlt négy szezont ismét a Fradinál töltötte.

Az időközben magyar állampolgárrá lett futballista 16-szor lépett pályára nemzeti csapatunkban, 6-szor Magyar Kupa-győzelmet ünnepelt, és két klub színeiben 6 magyar bajnoki címet szerzett, ami 92 év után először fordult elő hazánkban. Leandro veterán játékosként sem szürkült bele a mezőnybe: a jelenlegi idényben a legidősebb NB I-es gólszerzőnek mondhatja magát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz