Lecsapott az MLSZ: Félmillióra büntették a Fradit két meccs miatt

A Ferencvárost két mérkőzés miatt összesen 550 ezer forintra büntette a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön.
Csakfoci Admin 2018. május 3., csütörtök 16:58
A Ferencvárost két mérkőzés miatt összesen 550 ezer forintra büntette a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. május 3., csütörtök 16:58

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 3-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

– A FEB az FTC - Haladás mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t,  mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért,  szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél játékosának szidalmazása) 250.000 Ft, a Haladást, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Paks - Videoton FC  mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t,  mint visszaesőt,  szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Mezőkövesd - Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot,  mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet, illetve sportvezető és a játékvezető szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Ádám Martin (Vasas) 1 soron  következő férfi felnőtt  bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB II

– Szabó Balázs (Diósgyőr), mert amikor a labda nem volt játékban megütötte ellenfelét 4, Molnár Sándor (Balassagyarmat) 1, Berényi Balázs (Iváncsa), mert a labda megszerzéséért folytatott küzdelemben megrúgta ellenfelét, aki sérülést szenvedett 3, Hanol Milán (Paks) 1, Köles János (Ajka) 1, Herczeg László Tibor (III. ker.) 1, Grúz Tamás (III.ker.) 1, Radványi Dávid (Veszprém), mint visszaeső 2, Prágai Juraj (Veszprém), mert amikor a labda játékon kívül volt nyakánál fogva ellökte ellenfelét 2 soron  következő férfi felnőtt  bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB tárgyalás megtartása után Sólyom Csaba (Pécs) korábbi 3 mérkőzésre szóló eltiltását 1 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz