"Kiabálni, üvöltözni akarok" – megválna a csapatától a Fradi korábbi tulajdonosa

Távozna a klubtól az angol labdarúgó-élvonalba feljutott Sheffield United résztulajdonosa, Kevin McCabe.
Csakfoci Admin 2019. május 1., szerda 10:08
Távozna a klubtól az angol labdarúgó-élvonalba feljutott Sheffield United résztulajdonosa, Kevin McCabe.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. május 1., szerda 10:08

Átadnám a tulajdonrészemet, mert a következő idényben már csak szurkoló szeretnék lenni. Kiabálni, üvöltözni akarok, nem pedig diszkréten ülni az igazgatói páholyban – idézi a Sky Sports az üzletembert, aki 2008 és 2011 között a Ferencváros labdarúgócsapatának tulajdonosa volt.

McCabe hozzátette: távozását a felelősségérzet is motiválja, mert szeretné jó kezekben, biztonságban tudni a klubot már az élvonal augusztusi rajtja előtt.

Az 1889-ben alapított Sheffield United feljutása vasárnap vált biztossá, és a következő lesz a negyedik idénye a Premier League-ben, ahonnan legutóbb 2007-ben esett ki.

A Premier League megváltozott, amióta legutóbb ott jártunk. Ez rendben is van, de inkább a fiatalabbaknak való már. A labdarúgás is megváltozott, és nem szokatlan dolog a külföldi tulajdonosok bevonása – magyarázta a 71 éves ingatlanmágnás.

Ha McCabe-nek sikerül is vevőt találnia, az üzletet csak akkor véglegesíthetik, ha a jelenlegi társtulajdonosok közötti jogvita rendeződik. Az üzletember 2013-ban adta el a klub felét Abdullah bin Moszad bin Abdulaziz al-Szaud hercegnek, akivel képtelenek megállapodni a gazdasági társaság teljes ellenőrzéséről. A tárgyalás a jövő héten kezdődik a legfelsőbb bíróságon, ítélethozatal ősszel várható. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz