Két Fradi-légiós is megerősítette, hogy távozhat: "Nem úgy alakult, ahogy terveztem"

Nyikolaj Szignyevics saját teljesítménye és amiatt is elégedetlen az idénnyel, hogy a válogatottból is kiszorult - olyan helyen folytatná, ahogy komolyabban számolnak vele. Gastón Lódico is utalt rá, hogy nem tér már vissza a zöldekhez.
Dudás Gábor 2020. június 29., hétfő 9:04
Nyikolaj Szignyevics saját teljesítménye és amiatt is elégedetlen az idénnyel, hogy a válogatottból is kiszorult - olyan helyen folytatná, ahogy komolyabban számolnak vele. Gastón Lódico is utalt rá, hogy nem tér már vissza a zöldekhez.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 29., hétfő 9:04

Az ötszörös belorusz és immáron kétszeres magyar bajnok Nyikolaj Szignyevics még 2018 decemberében igazolt az FTC-hez, amelynek színeiben eddig 32 NB I-es bajnokin játszhatott, ezeken 5 gólt szerzett. Ebből az ötből azonban csak egy jutott a szombaton véget ért idényre, 21 élvonalbeli találkozón csak a DVTK kapuját tudta bevenni a fehérorosz válogatott csatár, még 2019 szeptemberében.

Szignyevics ebben a szezonban cserecsatárrá, sőt, sokszor perememberré avanzsált a Fradinál, 31 tétmecséből 22 alkalommal is csak a kispadról állhatott be, és a decemberi, Ludogorec elleni El-csoportmeccs (1-1) óta nem tudott eredményes lenni.

Nem véletlenül merült fel tehát mát az idény közben, hogy Szignyevics esetleg távozik a nyáron - a 28 éves játékos nemrég hazája egyik lapjának nyilatkozva maga sem zárta ki ennek a lehetőségét.

- Nem úgy alakult, ahogy terveztem, ez az idény aligha kerül fel majd a dicsőségfalamra. De ilyen az élet. A szezon eleje összességében azért jól alakult, játszottam a bajnokságban és az európai kupákban is, de a sérülésem utáni visszatérés nehezen ment, ráadásul a posztriválisok is elkezdték lőni a gólokat - idézi a pressball.by a támadót. Aki arról is kérdeztek, mit hozhat a jövője a Ferencvárosnál - vagy máshol.

Egyelőre nem tudom. Szeretnék játszani és hasznára lenni a klubomnak, közben pedig úgy is érezni, hogy szükség van rám. (...) Természetesen vissza akarok kerülni a válogatottba is de ha nem játszom a klubomban, akkor hogyan játszhatnék a nemzeti csapatban?

- fogalmazott Szignyevics.

https://www.facebook.com/fradi.hu/photos/ms.c.eJxFU8mRRUEIymjKfck~;sanWL~_9KCSJ0q1KWdmhLSnD96Q~;gAYQAqAR5uxxQ6a0twQsY0Wh4QqN0J~;wmnJ5GfQD5UuIovUAFKDWA6AHdD7CSAzJHVOsAtVnL9gOY~_01knygLjcZn3WO3wFitUwUgNhOep6FzrdmtZfO3lumcMvE6pQNKHqDdmFiKgcKxxrDWxqkbnLLMcYqA9rjCcZLjVAlOS3ftORWZCPWqNK6l9FHEFlAAXd5a7bhli1IU9RoJ8ghQMoaSAmCKChQlPE8qCRPvgWl1IdP3HrTJkJjnBCTXrRCPxld2TED0vaAagAPth~_~_EYu1ohEOU9~;zvlvaZuN9gErZOQZHNw7E2hlJITGT~_C8lVyTZ5ZCCPfUGEFyRbNmn8A7~;Zvb0~-.bps.a.3307838119272770/3307842952605620/?type=3&theater

Korábban már beszámoltunk arról is argentin sajtóhírek alapján, hogy Gastón Lódico sem sokáig lesz már a Ferencváros játékosa, hiába vették kölcsön januárban másfél évre, opciós joggal az argentin élvonalbeli Lanús 22 éves középpályását. A dél-amerikai futballistát a tycsports.com kérdezte arról, hogy mit tartogat számára a közeljövő.

- Vissza akarok térni a Lanúshoz és egy újabb esélyt akarok kapni. Ez az a klub, amelyet imádok és amellyel nagy dolgokat akarok elérni - mondta Lódico.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz