Hagi kiakadt: “A szomszédaink folyamatosan felvásárolják a játékosainkat” - a románok szerint a Fradi és a Vidi is nézegette a gólvágót

A szezon korábbi szakaszában a Ferencváros és a MOL Fehérvár FC is is figyelemmel követte a román gólvágót.
Nyikes Zoltán 2020. július 28., kedd 16:59
A szezon korábbi szakaszában a Ferencváros és a MOL Fehérvár FC is is figyelemmel követte a román gólvágót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 28., kedd 16:59

A román élvonal 2019/20-as kiírásának alapszakaszát 10 góllal zárta a Viitorul 26 éves támadója, Gabriel Iancu, aki a play-off osztályozó csoportjában további 8 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, így három fordulóval a zárás előtt vezeti a góllövőlistát.

Ennek következtében egyáltalán nem meglepő, hogy a sport.ro információi szerint több környező ország csapatának figyelmét is felkeltette a támadó. A konstancaiak sportmenedzsere, Gheorghe Hagi, természetesen mindenáron megtartaná egyik legjobbját, de ha befut érte egy megfelelő vételi ajánlat, a fizetésekkel biztosan nem fog tudni versenybe szállni.

- Természetesen meg akarom tartani Iancut, nagy büdzsével rendelkezünk, de a szomszédos országok fizetőképességével nem tudunk versenyezni. A szomszédaink folyamatosan felvásárolják a játékosainkat. Az első és legfontosabb feladatunk, hogy fel kell vennünk a harcot gazdaságilag a körülöttünk lévőkkel, ezt követően beszélhetünk csak a nyugati országok szintjéről - idézi Hagit a sport.ro.

A lap úgy tudja, hogy a szezon korábbi szakaszaiban Magyarországról a MOL Fehérvár FC és a Ferencváros is figyelemmel kísérte a játékos teljesítményét, de Bulgáriából a Levszki Szófia és a Ludogorec radarjára is felkerült a támadó, csakúgy, mint néhány lengyel, szerb, török és cseh csapat esetében is. A román lap kiemeli, hogy Iancuért 1 millió eurót kér klubja, azonban az eddigi ajánlatok még nem haladták meg az 500 ezer eurót, így jelenleg nagy esély mutatkozik a maradására - a cikk arra nem tér ki, hogy mely együttesek tettek ajánlatot az említettek közül a labdarúgóért.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz