Gyász: Elhunyt a Fradi egykori magyar bajnok kapusa

A halálhírt a korábbi FTC-kapus nevelőegyesülete, a Csepel FC erősítette meg vasárnap reggel. Vámos János 47 éves korában hunyt el.
Nyikes Zoltán 2019. február 3., vasárnap 12:53
A halálhírt a korábbi FTC-kapus nevelőegyesülete, a Csepel FC erősítette meg vasárnap reggel. Vámos János 47 éves korában hunyt el.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 3., vasárnap 12:53

Tragikus hirtelenséggel 47 éves korában elhunyt a Ferencváros korábbi kapusa, Vámos János – számolt be a szomorú hírről a fradi.hu.

A 2000/01-es szezonban a Fradival bajnoki címet nyerő kapus halálhírét a nevelőegyesülete, a Csepel FC erősítette meg a mai reggel folyamán.

Vámos János a Csepel FC-nél kezdte a pályafutását, majd Békéscsabán folytatta. A Fradiba 1997-be igazolt először, majd 1998-ban ismételten zöld-fehérben folytatta, ahol 40 mérkőzésen védte a kaput, a 2000-2001-es szezonban pedig bajnoki címet ünnepelhetett a Ferencvárossal.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz