Gyász: Elhunyt a Fradi egykori magyar bajnok kapusa

A halálhírt a korábbi FTC-kapus nevelőegyesülete, a Csepel FC erősítette meg vasárnap reggel. Vámos János 47 éves korában hunyt el.
Nyikes Zoltán 2019. február 3., vasárnap 12:53
A halálhírt a korábbi FTC-kapus nevelőegyesülete, a Csepel FC erősítette meg vasárnap reggel. Vámos János 47 éves korában hunyt el.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 3., vasárnap 12:53

Tragikus hirtelenséggel 47 éves korában elhunyt a Ferencváros korábbi kapusa, Vámos János – számolt be a szomorú hírről a fradi.hu.

A 2000/01-es szezonban a Fradival bajnoki címet nyerő kapus halálhírét a nevelőegyesülete, a Csepel FC erősítette meg a mai reggel folyamán.

Vámos János a Csepel FC-nél kezdte a pályafutását, majd Békéscsabán folytatta. A Fradiba 1997-be igazolt először, majd 1998-ban ismételten zöld-fehérben folytatta, ahol 40 mérkőzésen védte a kaput, a 2000-2001-es szezonban pedig bajnoki címet ünnepelhetett a Ferencvárossal.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz