Gróf távozott a Fraditól: NB II-es csapatban folytatja - hivatalos

Igaznak bizonyultak a csakfoci.hu értesülései: az NB II-ben szereplő Debreceni VSC játékosa lett a Ferencváros kapusa, Gróf Dávid.
Csakfoci Admin 2020. szeptember 4., péntek 18:50
Igaznak bizonyultak a csakfoci.hu értesülései: az NB II-ben szereplő Debreceni VSC játékosa lett a Ferencváros kapusa, Gróf Dávid.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. szeptember 4., péntek 18:50

Ahogy arról a csakfoci.hu augusztus közepén elsőként beszámolt, a Debreceni VSC-nél folytatja pályafutását Gróf Dávid, a Ferencváros mellőzött kapusa. A 31 éves hálóőr egy évre került kölcsönbe a Lokihoz, és már átesett az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon is.

- Ezúton szeretném bejelenteni, hogy a mai naptól a Debreceni VSC labdarúgó csapatának kapuját őrzöm, 1 évig kölcsönjátékosként. Reményeim szerint a Loki segítségemmel nyártól visszakerül méltó helyére, az NB1-be. Köszönöm a Loki drukkerktől az elmúlt napokban kapott biztató üzeneteket, igyekszem meghálálni a teljesítményemmel - fogadkozott a hajdúságiak legújabb szerzeménye.

Gróf 2019 nyarán tette át a székhelyét Kispestről a Ferencvárosba, amelyben eddig csak epizódszerep jutott számára a parádés előző szezont produkáló Dibusz mögött. Az elmúlt idényben összesen hét bajnokin és három Magyar Kupa-találkozón kapott lehetőséget Szergej Rebrov vezetőedzőtől. Tagja volt a 31. bajnoki címet megszerző csapatnak.

- Kedves Ferencváros szurkolók, csapattársak, stábtagok és vezetők! Szeretném nektek megköszönni az elmúlt bő egy évet! Ahogy és amilyen gyorsan befogadtatok, a rengeteg szeretetet amit kaptam, egy örök élménnyel gazdagodtam! Büszke vagyok rá, hogy a mezeteket viselhettem, hogy részese lehettem a 31. bajnoki címnek! További nagyon sok sikert kívánok nektek! - búcsúzott el a zöld-fehérektől.

Pályafutása során korábban védett Skóciában, Angliában és Németországban is, 2016-ban tért haza, 2017-ben a Honvéddal, idén pedig az FTC-vel lett bajnok, emellett többször meghívást kapott a magyar válogatott keretébe is. A 2017-2018-as szezonban megkapta a Fülöp Márton-díjat az év védéséért.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz