A magyar válogatott játékos, Bogdán Ádám nyári szerződtetésével három, szinte azonos képességű kapusa lett a Ferencvárosnak, így már hetekkel ezelőtt felmerültek olyan pletykák, hogy Dibusz Dénes vagy Gróf Dávid távozhat a klubtól.

Dibuszt a belga élvonalbeli Antwerpennel hozták szóba többen is idehaza, ám Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója már akkor is hangsúlyozta, hogy nem érkezett megkeresés Belgiumból, az Antwerpen pedig azóta már szerződtetett egy vb-t is megjárt iráni válogatott kapust, míg Gróf kapcsán a Honvéd és a Mezőkövesd érdeklődéséről is lehetett hallani, de végül ezekből a tapogatózásokból sem lettek konkrétumok.

Honlapunk információi szerint azonban ismét napirendre került a kapuskérdés a Fradinál, értesüléseink szerint az (átmeneti) távozásáról megszületett az elvi döntés, így nagy esély van arra, hogy Gróf Dávidot mégiscsak kölcsönadja a kilencedik kerületi klub.

csakfoci.hu úgy értesült, hogy a legfrissebb lehetőségként a DVSC merült fel, de kérdéses, a kapus elmenne-e a másodosztályba.

A 31 éves játékos 2019 nyarán tette át a székhelyét Kispestről a Ferencvárosba, amelyben eddig csak epizódszerep jutott számára a parádés előző szezont produkáló Dibusz mögött. Gróf az elmúlt idényben hét bajnokin és három Magyar Kupa-találkozón kapott lehetőséget Szergej Rebrov vezetőedzőtől.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: