A Genk Ghánában tárgyal Paintsilről, a Fradit is kompenzálnák - sajtóhír

Külföldi sajtóhírek szerint a tehetséges ghánai nem tér vissza a Ferencvárosba, az őt csábító Genk már az anyaegyesületével tárgyal hazájában.
Csakfoci Admin 2018. január 14., vasárnap 9:59
Külföldi sajtóhírek szerint a tehetséges ghánai nem tér vissza a Ferencvárosba, az őt csábító Genk már az anyaegyesületével tárgyal hazájában.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 14., vasárnap 9:59

Tegnap beszámoltunk arról honlapunkon, hogy Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója úgy nyilatkozott, amennyiben Paintsil szerződést szeg, akár több éves eltiltást kaphat, e mellett az ulloi129.hu értesülései szerint a fővárosi zöld-fehérek már nemzetközi lépéseket is tettek a ghánai játékossal kapcsolatos ügyben.

Olvastad már?
A Fradi nemzetközi lépéseket tett a Paintsil-ügyben - "Ha szerződést szeg, többéves eltiltást is kaphat"
A Ferencváros lépéseket tett a Paintsil-ügy tisztázására, a játékos súlyos betegségével kapcsolatban a ghánai orvosok elérhetetlenek, miközben a Genk ajánlata is szóban van.
Elolvasom

A témával több külföldi portál is foglalkozik, hiszen miközben Paintsil maláriájáról is szóltak a hírek, több belga sajtóorgánum a 19 éves játékos Genkkel való tárgyalásáról ír.

A HLN belga honlap átigazolási rovatában már-már tényként közlik, hogy Paintsil nem tér vissza a Ferencvárosba, megjegyezve, hogy hiába zajlik szerda óta az NB I listavezetőjének felkészülése, a csütörtökön Az év gólja díjat is megkapó futballista még mindig nem jelent meg. Paintsil a ghánai Tema Youth csapatától került kölcsönbe nyáron Budapestre, és úgy tudják, a Genk még kompenzációt is fizetne a Fradinak, csak télen hadd szerezze meg a játékost - az FTC azonban nem hajlik erre, így tovább húzódhat az ügy.

Eközben egy igazán friss hír jelent meg a Ghana SoccerNet portálon Paintsillel kapcsolatban, amelyben azt írják, a belga élvonalban 12. helyen álló Genk vezetői Ghánában tárgyaltak a futballista "anyaegyesületével", a Tema Youth-al.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz