A Genk Ghánában tárgyal Paintsilről, a Fradit is kompenzálnák - sajtóhír

Külföldi sajtóhírek szerint a tehetséges ghánai nem tér vissza a Ferencvárosba, az őt csábító Genk már az anyaegyesületével tárgyal hazájában.
Csakfoci Admin 2018. január 14., vasárnap 9:59
Külföldi sajtóhírek szerint a tehetséges ghánai nem tér vissza a Ferencvárosba, az őt csábító Genk már az anyaegyesületével tárgyal hazájában.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 14., vasárnap 9:59

Tegnap beszámoltunk arról honlapunkon, hogy Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója úgy nyilatkozott, amennyiben Paintsil szerződést szeg, akár több éves eltiltást kaphat, e mellett az ulloi129.hu értesülései szerint a fővárosi zöld-fehérek már nemzetközi lépéseket is tettek a ghánai játékossal kapcsolatos ügyben.

Olvastad már?
A Fradi nemzetközi lépéseket tett a Paintsil-ügyben - "Ha szerződést szeg, többéves eltiltást is kaphat"
A Ferencváros lépéseket tett a Paintsil-ügy tisztázására, a játékos súlyos betegségével kapcsolatban a ghánai orvosok elérhetetlenek, miközben a Genk ajánlata is szóban van.
Elolvasom

A témával több külföldi portál is foglalkozik, hiszen miközben Paintsil maláriájáról is szóltak a hírek, több belga sajtóorgánum a 19 éves játékos Genkkel való tárgyalásáról ír.

A HLN belga honlap átigazolási rovatában már-már tényként közlik, hogy Paintsil nem tér vissza a Ferencvárosba, megjegyezve, hogy hiába zajlik szerda óta az NB I listavezetőjének felkészülése, a csütörtökön Az év gólja díjat is megkapó futballista még mindig nem jelent meg. Paintsil a ghánai Tema Youth csapatától került kölcsönbe nyáron Budapestre, és úgy tudják, a Genk még kompenzációt is fizetne a Fradinak, csak télen hadd szerezze meg a játékost - az FTC azonban nem hajlik erre, így tovább húzódhat az ügy.

Eközben egy igazán friss hír jelent meg a Ghana SoccerNet portálon Paintsillel kapcsolatban, amelyben azt írják, a belga élvonalban 12. helyen álló Genk vezetői Ghánában tárgyaltak a futballista "anyaegyesületével", a Tema Youth-al.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz