Fradi - ZTE: Valamelyik sorozat megszakad - ezt várják az edzők

A Ferencváros - ZTE mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 13. fordulója. A Fradinál nem számítanak könnyű meccsre, míg az egerszegiek abban bíznak, hogy ezúttal szerencséjük is lesz.
Privacsek András 2019. november 24., vasárnap 9:46
A Ferencváros - ZTE mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 13. fordulója. A Fradinál nem számítanak könnyű meccsre, míg az egerszegiek abban bíznak, hogy ezúttal szerencséjük is lesz.
Szerző: Privacsek András 2019. november 24., vasárnap 9:46

Szergej Rebrov (Ferencváros): - Emlékszem, hogy nem volt könnyű megszerezni a győzelmet szeptemberben a ZTE ellen, hiszen a mérkőzés utolsó perceiben sikerült a fordítás. Nekem ez is mutatja, hogy a Zalaegerszeg egy jól szervezett, stabilan játszó csapat, akik mindent megtesznek azért, hogy jól szerepeljenek. Akkor sikerült megtalálnunk az ellenszert, most is az lesz a dolgunk, hogy mindent megtegyünk a három pontért. Egy nemzetközi porondon szereplő csapatnak mindenre készen kell állnia, függetlenül attól, ki az ellenfél. A bajnokságban jól állunk, a kupában is megmérettethettük magunkat kisebb osztályú csapatok ellen, az Európa Ligában is sikerült pontokat szerezünk. Nekem a legfontosabb továbbra is a fejlődés, és az, hogy lássam a játékosokon az akaratot arra, hogy minél tovább jussanak. Örülök, hogy megfogadják azokat a tanácsokat, amiket mondok nekik, hiszen mind a sikerért dolgozunk. (fradi.hu)

Dobos Barna (ZTE): - A Fradi győzelmi, mi pedig döntetlenszériában vagyunk, így valamelyikünk sorozata vasárnap biztosan megszakad. Hazai pályán a Ferencváros egyértelmű esélyese a találkozónak, de így vélekedett mindenki a szeptemberi meccsünk előtt is, aztán végül csak a naivitásunk miatt nem sikerült bombameglepetést szereznünk. Azt szokták mondani, az élet mindig ikszre játszik, és mi eddig is sokat tettünk annak érdekében, hogy stílusos futballt játsszunk, de eddig az a pici plusz nem felénk billent, így most azért dolgozunk, hogy Fortuna is a mi oldalunkra álljon. Szerintem jó meccset játsszunk majd a Groupama Arénában, amelyen biztosan mindkét szurkolótábor jól szórakozik majd. (ztefc.hu)

A Ferencváros - ZTE mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz