Fradi-Újpest szurkolói balhé: Közleményt adott ki a rendőrség

Csoportos garázdaság bűntette a vád, négyen vannak őrizetben a szombati, ferencvárosi szurkolói összecsapást követően.
Dudás Gábor 2019. május 6., hétfő 8:54
Csoportos garázdaság bűntette a vád, négyen vannak őrizetben a szombati, ferencvárosi szurkolói összecsapást követően.
Szerző: Dudás Gábor 2019. május 6., hétfő 8:54

Mint arról beszámoltunk, mintegy negyven szurkolót állított elő a rendőrség szombat délután, az FTC-Újpest labdarúgó-mérkőzés előtt történt verekedést követően, ellenük garázdaság miatt indítottak eljárást.

A Budapesti Rendőr Főkapitányság (BRFK) közleményben számolt be arról, mi lett az előállított drukkerek sorsa.

"Az FTC-Újpest labdarúgó-mérkőzés biztosításában részt vevő rendőri egységek 2019. május 4-én 17 óra 10 perckor észlelték, hogy a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében a meccsre tartó szurkolók közül többen összeverekedtek. A Készenléti Rendőrség egységei a verekedéssel összefüggésben összesen 38 szurkolót vontak intézkedés alá, őket a kerületi járőrök segítségével elfogták és előállították.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást csoportos garázdaság bűntett miatt, amivel összefüggésben az előállított 38 főt gyanúsítottként hallgatták ki, akik közül 4 főt őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására" - írja a police.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz