Fradi: Több tucat szurkoló rekedt Monacóban az EL-bravúr után - megszólalt az egyik károsult is

Egy Monacóban tartózkodó megszólaló arról beszélt a csakfoci.hu-nak, hogy számos Fradi-szurkoló rekedt Franciaországban a csütörtöki EL-találkozó után, a reptéri dolgozók sztrájkja miatt.
Póczik Dávid 2022. szeptember 16., péntek 18:19
Egy Monacóban tartózkodó megszólaló arról beszélt a csakfoci.hu-nak, hogy számos Fradi-szurkoló rekedt Franciaországban a csütörtöki EL-találkozó után, a reptéri dolgozók sztrájkja miatt.
Szerző: Póczik Dávid 2022. szeptember 16., péntek 18:19

A Fradi csütörtöki győzelme után több tucat vendégszurkoló Monacóban rekedt, ugyanis Franciaországban sztrájkolnak a reptéri dolgozók. Az akció miatt több járatot is törölték, így az FTC-drukkerekét is. Külföldi sajtóhírek szerint ma már a vasutasok is csatlakoztak a reptéri dolgozók sztrájkjához.

Én első körben a félidőben hallottam a kialakult helyzetről, amikor Magyarországról hívott a családom, hogy a TV-közvetítésben bemondták, hogy törölni fogják a Fradi-szurkolók járatát, mert sztrájkolnak a franciák

- nyilatkozta a csakfoci.hu-nak egy - a neve elhallgatását kérő - Fradi-drukker.

- Két társaságban voltak szurkolók a mérkőzésen: Volt a B-közép, illetve voltak egyéb helyeken ülő Fradi-szurkolók. A mérkőzés után tulajdonképpen pánikhangulat alakult ki a B-középben, mert nem tudták az emberek, hogy fognak hazajutni. Ezután a Facebookon összefogtak a kint lévő szurkolók és megpróbáltak segíteni egymásnak, hogy mielőbb hazajussanak.

A kint rekedt károsult becslése szerint mintegy 100-150 ferencvárosi szurkoló rekedt Monacóban a csütörtöki EL-találkozót követően.

- Mi a WizzAir szerdai járatával jöttünk ki, ahol számos fradista utazott velünk. Eredetileg pénteken, azaz ma utaztunk volna haza, de ehelyett hétfőre ajánlott nekünk jegyet a légitársaság úgy, hogy a szállást magunknak kell kifizetni. Nagyon kaotikus állapotok vannak, mi is szerettünk volna holnap hazajutni, de - átszállással - 1000-1400 eurós jegyeket (egy személynek) találtunk úgy, hogy elképzelhető a holnapi sztrájk is. A szurkolók egyébként pozitívan állnak a kialakult helyzethez, örülnek, hogy nyert a Ferencváros és megpróbálnak segíteni azokon, akik Monacóban maradtak.

Vannak olyan információim, hogy egyes szurkolók átmentek Genovába vonattal, onnan tovább utaztak Bolognába, ahol holnap megnézik a Bologna hazai mérkőzését. A bajnoki után Rómába repülnek és onnan utaznak majd Budapestre. 

- Sokan azonban csak a jegy árával számoltak és nem voltak felkészülve arra, hogy maradniuk kell, így valakik még most is szállás nélkül vannak. Illetve a helyzetet az is megnehezíti, hogy a monacói árak jócskán a meghaladják az otthon megszokottakat - zárta a megszólaló.

Olvastad már?
Monaco-Fradi: "Ismeretlen bajnokság ismeretlen játékosaitól kaptak ki, fizetéslevonást érdemelnének" - lapszemle
Ezt írják a francia lapok, miután a Ferencváros 1-0-ra legyőzte csütörtökön az AS Monacót az Európa Liga-csoportkör második fordulójában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz