Fradi: Távozik a csapatkapitány!

Pintér Attila nagyon szerette volna megszerezni Gyömbér Gábort, és végül sikerrel járt, sőt, egy másik Fradi-játékost is szerződtetett.
Budai László 2017. január 6., péntek 19:30
Pintér Attila nagyon szerette volna megszerezni Gyömbér Gábort, és végül sikerrel járt, sőt, egy másik Fradi-játékost is szerződtetett.
Szerző: Budai László 2017. január 6., péntek 19:30

Gyömbér Gábor, a Ferencváros 28 éves védekező középpályás két és fél éves szerződést kötött a Puskás Akadémiával - jelentette be a klub hivatalos honlapja, a pfla.hu. A csakfoci.hu a héten már megírta, hogy a játékos távozhat a zöld-fehérektől, akik fel is ajánlották őt a Diósgyőrnek Bognár Istvánért cserében, Gyömbér azonban végül Felcsútra szerződött. Amíg alapember volt, illetve, amikor a kezdőben kapott lehetőséget Thomas Dolltól, Gyömbér számított az FTC csapatkapitányának.

A Ferencváros játékosa pályafutása során 2013-ban Ligakupát, 2015-ben és 16-ban Magyar Kupát, utóbbi két évben Szuperkupát is nyert a zöld-fehérekkel. Tavaly a bajnoki címet nyert  Fradi tagja volt.

Gyömbér mellett szintén a felcsútiaknál folytatja egy másik ferencvárosi labdarúgó, Csilus Ádám is.

A klubváltást az FTC is bejelentette a fradi.hu-n. A zöld-fehérek honlapjának nyilatkozott is a távozó csapatkapitány.

- Elég régóta érlelődik bennem a váltás gondolata, legfőképpen azért, mert szeretnék minél több időt a pályán tölteni. Nem titok, hogy Pintér Attila nagyon szeretett volna engem, többször hívott, hogy csatlakozzak a csapatához. Nagyra törő tervek vannak a Puskás Akadémiánál. Jelenleg vezetjük az NB II-es bajnokságot, szeretnénk feljutni az NB I-be. A Fradi játékosoknak azt üzenem, hogy nyerjék meg a bajnokságot és a kupát, a szurkolóknak pedig azt, hogy minél többen buzdítsák ezt az együttest, mert megérdemli.

A hazai átigazolási híreket ITT találod - kattints!

A teljes Gyömbér-interjú

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz