Fradi: Szerződést hosszabbított a 21-szeres magyar válogatott játékos

Bogdán Ádám, a Ferencváros kapusa szerződést hosszabbított a magyar bajnok klubbal.
Póczik Dávid 2022. május 5., csütörtök 18:45
Bogdán Ádám, a Ferencváros kapusa szerződést hosszabbított a magyar bajnok klubbal.
Szerző: Póczik Dávid 2022. május 5., csütörtök 18:45

A Ferencvárosi TC csapata meghosszabbította Bogdán Ádám szerződését - írja az ulloi129.hu. A 21-szeres magyar válogatott hálóőr 2020 nyara óta erősíti a Fradit. Előtte játszott a Bolton, a Liverpool és a Hibernian együtteseiben is.

- Bejutottunk a Bajnokok Ligájába, idén az Európa Ligában szerepeltünk, ott tudtam is egy meccsen védeni. A tavalyi szezon végén jónéhány mérkőzést kaptam, amikor sikerült az Újpest ellen bajnoknak lenni. Bekerültem a válogatottba, részt tudtam enni az Európa-bajnokságon. Idén még a kupadöntő van hátra. Amit elterveztünk és a vezetőség kérése volt, azt tulajdonképpen  sikerült teljesítenünk - értékelte az elmúlt időszakot Bogdán.

A 34 éves kapus elmondta azt is, milyen a közös munka a Fradi csapatkapitányával, Dibusz Dénessel.

- Ugye most ketten dolgoznak velünk, nagyjából felváltva csinálják az edzéseket, de kölcsönös tisztelet alapján teljesen jól folyik a munka. Jó a hangulat, jó munkát végzünk és szerintem ez látszódik a pályán is. Egy ideig kéz a kézben voltunk itt, majd a válogatottnál is és úgy dolgoztunk a Dénessel.

Bogdán az interjú végén arról is beszélt, szeretne több játéklehetőséget kapni, hogy visszakerüljön a válogatottba.

- Az előző válogatott összetatásra ugyan nem hívtak meg, de bízom benne, hogy lesz még lehetőségem a visszatérésre. Persze ez attól is függ, hogy hány meccset játszom még, akkor talán lesz esélyem visszakerülni. Az elmúlt két év abszolút egy sikertörténet és remélem ezt még megkoronázzuk jövő szerdán egy kupagyőzelemmel.

Olvastad már?
Magyar állampolgár lett a Vidi támadója: "Nyitott vagyok a válogatottságra"
Bár Nigéria U17-es válogatottjával világbajnokságot is nyert, a későbbiekben pályára léphetne a magyar nemzeti csapatban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz