Fradi: Rosszul esett a döntés a BL-keretből kimaradó légiósnak - tárgyalni akart, de aztán megértette a helyzetet

A zöld-fehérek 19 éves szír légiósának fájt, hogy nem került be az FTC Bajnokok Ligája-keretébe, ennek egy nyilatkozatában hangot is adott. Azóta viszont megértette, miért nem férhetett fel a B-listára sem.
Csakfoci Admin 2020. október 16., péntek 20:42
A zöld-fehérek 19 éves szír légiósának fájt, hogy nem került be az FTC Bajnokok Ligája-keretébe, ennek egy nyilatkozatában hangot is adott. Azóta viszont megértette, miért nem férhetett fel a B-listára sem.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 16., péntek 20:42

Honlapunkon is beszámoltunk róla, hogy a múlt héten kijelölte Bajnokok Ligája-keretét a Ferencváros labdarúgócsapata. A 29 fős listáról lemaradt többek között a zöld-fehérek 19 éves szír légiósa, Ammar Ramadan, de rajta kívül például Varga Roland, Michal Skvarka és Vécsei Bálint is.

A fiatal támadó középpályás nehezen viselte klubja döntését: a katari Bein Sportnak adott, egy helyi lap által idézett interjújában kijelentette, hogy

emiatt EGYEZETÉST IS kezdeményez a klubbal, A DÖNTÉS UGYANIS - ÉRZÉSE SZERINT -  megBÁNTOTTA őt. hozzátette, meglepte, hogy a neve nem volt ott a 29 fős keretben.

Úgy tudjuk egyébként, hogy Ramadannak elsősorban az esett rosszul, hogy azt látta, hogy a B-listán több, az utánpótlásban szereplő csapattársa neve is ott szerepelt, az övé viszont nem. Az okokkal viszont - amikor a nyilatkozatot adta - még nem volt tisztában, hiszen egy klubnak a BL-nevezésnél meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak, így például rögzítve van az is, hány hazai nevelésű labdarúgót kötelező nevezni. Miután ezzel szembesült, megértette a döntést.

Ammar Ramadan 2019 januárjában a Juventus U17-es csapatától igazolt a Ferencvároshoz. A médiában tett panaszkodása azért is volt nehezen érthető, mert érkezése óta egy bajnokin lépett pályára a zöld-fehérek NB I-es csapatában, idén júniusban, a MOL Fehérvár FC elleni rangadón 30 percet játszott, a 2020/21-es idényben azonban még sem bajnoki, sem Magyar Kupa, sem nemzetközi mérkőzésen nem volt még a Fradi első csapatának a keretében. Az FTC NB III-as együttesében a jelenlegi szezonban 7 bajnokin 5 gól a mérlege.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz