Fradi: Ramírezről megállapodtak egy klubbal - ma hivatalosan is bejelentik

Eldőlt, hogy Oroszországba kerül az FTC ecuadori légiósa, ennyiért viszi az új klubja.
Dudás Gábor 2016. december 15., csütörtök 11:21
Eldőlt, hogy Oroszországba kerül az FTC ecuadori légiósa, ennyiért viszi az új klubja.
Szerző: Dudás Gábor 2016. december 15., csütörtök 11:21

 

Honlapunk számolt be arról elsőként tegnap, hogy Cristian Ramírez kapcsán közel a megállapodás a felek között, így az ecuadori szélső januárban az FK Krasznodar játékosa lehet. A csakfoci.hu úgy értesült, megszületett a megállapodás, oroszországi forrásaink szerint mindenben megállapodtak a Ferencvárossal, és ezt hamarosan hivatalosan is bejelenti majd az orosz klub.

Úgy tudjuk, Ramíreznek is megtették már az ajánlatukat, amely sokkal kedvezőbb, mint amit az NB I-ben kereshet, de a játékos a napokban hazautazott, így vele még nem kerülhettek aláírásra a papírok, erre január elején kerülhet sor.

Mint ismert, értesüléseink szerint a Krasznodar kifizeti az ecuadori válogatott játékos kivásárlási árát, Ramírez másfél millió euróért vált majd klubot.

A Ferencváros vezetése ezzel bombaüzletet köt, hiszen mintegy nyolcszor annyi pénzért értékesítik a szélső játékjogát, mint amennyiért megvásárolták őt Németországból. 

FRISS: Ramírez kérője bejelentette: Megegyezett a Fradival!

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz