Thiam Khaly Iyane

A Fradi magyar klubtól igazolhat - már velük is edz a kiszemelt

Két napon át a Ferencvárossal készül Khaly Iyane Thiam, a védekező középpályás azt követően az Üllői útra kerülhet, ha sikerül megegyezni az MTK-val is.
Mokány Lajos 2017. július 31., hétfő 12:42
Thiam Khaly Iyane
Két napon át a Ferencvárossal készül Khaly Iyane Thiam, a védekező középpályás azt követően az Üllői útra kerülhet, ha sikerül megegyezni az MTK-val is.
Szerző: Mokány Lajos 2017. július 31., hétfő 12:42

A Ferencvárossal készül Khaly Iyane Thiam. Úgy tudjuk, a védekező középpályás legalább két napon át a zöld-fehérekkel edz, azt követően dől el, hogy az FTC-hez kerülhet-e.

A légiós egyébként vasárnap élőben nézte meg a Ferencváros Mezőkövesd elleni bajnokiját a Groupama Arénában. Khaly Iyane Thiamnak egyébként élő szerződése van az MTK-val, azaz a kék-fehérekkel is meg kellene állapodni róla. Úgy tudjuk, első körben kölcsönvennék őt a zöld-fehérek, amennyiben Thomas Doll javasolja a szerződtetését, más kérdés, hogy az MTK-nak ez a forgatókönyv elfogadható lenne-e, hiszen Thiam az utolsó időben légiósként szerepelt - az USA-ban és Törökországban -, így nem kizárt, hogy ismét lehet érte érdeklődés külföldről.

Legutóbb a Gaziantepspornál rendszeresen játszott, de információink szerint pénzügyi viták keletkeztek a török klub és a magyar egyesület között, ezért is tért vissza, az NB II-ben viszont egyelőre nem szerepelhet a budapesti klubnál, hiszen ott légiós bevetése esetén komoly bevételtől esnek el a klubok.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz