Fradi: Külföldön állítják, visszatérhet minden idők legjobb légiósa - sajtóhír

Bosnyák sajtóhírek szerint az Everton nem hosszabbítja meg Muhamed Besic szerződését, aki így a helyik lapok szerint szabadon igazolható játékosként visszatérhet a Fradiba. Úgy tudjuk, szándék van erre, de még kérdéses, visszaszerezhető-e az FTC számára a korábban nagy erősítést jelentő légiós.
Nyikes Zoltán 2021. március 29., hétfő 17:05
Bosnyák sajtóhírek szerint az Everton nem hosszabbítja meg Muhamed Besic szerződését, aki így a helyik lapok szerint szabadon igazolható játékosként visszatérhet a Fradiba. Úgy tudjuk, szándék van erre, de még kérdéses, visszaszerezhető-e az FTC számára a korábban nagy erősítést jelentő légiós.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 29., hétfő 17:05

Legutóbb több mint egy éve, 2020 januárjában lépett pályára tétmeccsen még a Sheffield United csapatában Muhamed Besic, aki nyáron visszatért kölcsönjátékából az Evertonhoz, ám ott csak a tartalékoknál számítanak rá.

Bosnyák sajtóhírek szerint ezért szinte biztossá vált, hogy a Premier League-ben szereplő együttes nem hosszabbítja meg a válogatott játékos nyáron lejáró szerződését, így a 28 éves védekező középpályás szabadon igazolható válik.

sport.ba információja szerint pedig elképzelhető, hogy

Besic a nyáron visszatér a Ferencvároshoz,

amelynél 2012 és 2014 nyara között 50 mérkőzésen szerepelt. A középhátvédként is bevethető játékos ebben az időszakban a Fradi alapembere és a szurkolók egyik kedvence volt, sőt, tavaly nyáron az FTC-drukkerek minden idők legjobb légiósának választották Besicet Leonardo és Zoran Kuntics előtt.

csakfoci.hu úgy tudja, hogy

a klub vezetése és a játékos között egyébként régóta élő és jó kapcsolat van, és szándék lenne arra, hogy Besic adott esetben visszatérjen,

de az sok tényezőtől függ, hogy az eddig a Premier League-ben szereplő légiós végül Magyarországra igazol-e, hiszen alighanem sok ajánlat közül válogathat.

Olvastad már?
Interjú a 4-szeres NB I-es bajnokkal: "Nem voltam egy okos srác", avagy buli csütörtökön, reggeli az aluljáróban - a magyar játékosnak nem a lábát, hanem az agyát kell felgyorsítani
Hatalmas karriert jósoltak neki, tehetsége és játéktudása alapján Gera Zoltánhoz hasonlították. Ő maga is tudja, hogy több volt a pályafutásában, de azzal is tisztában van, hogy mit rontott el. Fiatalon nem akadt senki, aki terelgette volna, a legjobb tanács, amit kapott az volt, hogy ne legyen kövér. Edzőként már arra törekszik, hogy minden játékosából kihozza a benne rejlő maximumot. 28 évesen Belgiumban jött rá a foci egyik legnagyobb igazságára, de azt sajnálja, hogy légiósként csak rövid idő adatott meg számára. A sok nehézség és buktató ellenére négyszeres magyar bajnok, a Debrecennel szerepelt a BL csoportkörében és 10 alkalommal pályára lépett a válogatottban is. Interjú Czvitkovics Péterrel, a III. Kerületi TVE pályaedzőjével és játékosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
MOL Fehérvár
Cserkuti-Németh Olivér
Profi szerződést kapott a 16 éves csatár, Cserkuti-Németh Olivér, aki részt vett a Vidi téli edzőtáborában és már az NB III-as csapatban is bemutatkozott.
Tovább az összes átigazoláshoz