Fradi: Koronavírus-tesztekkel kezdődött és spanyolországi edzőtáborral folytatódik a felkészülés

Az NB I címvédője és listavezetője kedden elutazik, két nappal az első 2021-es bajnoki mérkőzése előtt tér vissza Budapestre.
Dudás Gábor 2021. január 3., vasárnap 21:42
Az NB I címvédője és listavezetője kedden elutazik, két nappal az első 2021-es bajnoki mérkőzése előtt tér vissza Budapestre.
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 3., vasárnap 21:42

A játékosok és a szakmai stáb tagjai a két ünnep között szabadságukat töltötték, az újév első napján és január 3-án, vasárnap azonban már az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban volt jelenésük – ekkor végezték el azt a két PCR-tesztet, amely ahhoz szükséges, hogy a küldöttség elutazhasson téli edzőtábora helyszínére.

A felkészülés helyszíne ezúttal Spanyolország, közelebbről Marbella lesz. Az FTC január 5-én, kedden utazik el és a tervek szerint közel két hetet tölt el a magyarországi klímánál kedvezőbb viszonyokat kínáló országban, ahonnan január 18-án, azaz az idei első, január 20-án sorra kerülő tétmérkőzés előtt két nappal érkezik haza - írja a fradi.hu.

A Fradi spanyolországi programja még nem végleges.

Olvastad már?
A Fradi saját rekordját üldözi a bődületes rajtjával - 39 pont kellene a csúcshoz
Öt éve nem kezdett ilyen erősen egy csapat sem az NB I-ben, mint a Szergej Rebrov vezette, őszi bajnok FTC. Amely saját csúcsának megdöntésére készül - ez kell hozzá.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz