Fradi: Hamarosan eldől, kell-e játszaniuk a BL-ben

Meghallgatták a CAS-nál a Skenderbeut.
Dudás Gábor 2016. július 5., kedd 7:27
Meghallgatták a CAS-nál a Skenderbeut.
Szerző: Dudás Gábor 2016. július 5., kedd 7:27

Megtörtént a meghallgatás a Nemzetközi Sportdöntőbíróságnál az albán Skenderbeu ügyében. A helyi bajnokcsapat olasz ügyvédei zárt ajtók mögött tárgyaltak hétfőn a CAS képviselőivel fellebbezésükről, amely hatályon kívül helyeztetné az UEFA döntését, melynek értelmében az albánok bundagyanús meccsek miatt nem játszhatnának egy évig a nemzetközi kupákban. A hírek szerint az albánok és képviselőik biztosak abban, hogy sikerült bizonyítani ártatlanságukat és optimistán várják az ítélethirdetést.  

Albániai beszámolók szerint a CAS 48 órán belül, legkésőbb szerdáig döntést hoz, azaz ekkorra derülhet ki, hogy a Ferencvárosnak kell-e játszania egyáltalán a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, vagy esetleg meccs nélkül jut tovább a magyar bajnok a következő fordulóba.

Papíron az FTC és a korcei gárda július 12-én vagy 13-án, illetve 19-én és 20-án játszana egymással a második körben. A Fradi idegenben kezdené meg a párharcot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz