Fradi: Elképesztő fordulatot jelentettek be Paintsil ügyében - videó

A Ferencvárost napok óta támadó ügynökség váratlanul hátraarcot vett, hamarosan visszatérhet a ghánai játékos Budapestre.
Dudás Gábor 2018. január 18., csütörtök 8:36
A Ferencvárost napok óta támadó ügynökség váratlanul hátraarcot vett, hamarosan visszatérhet a ghánai játékos Budapestre.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 18., csütörtök 8:36

Azok után nem sokkal, hogy a csakfoci.hu információi szerint eldőlt, hogy a télen aligha lesz a belga Genk játékosa Joseph Paintsil - hírünket egyébként a mértékadó belga lap, a Het Laatste Nieuws is megerősítette átigazolási rovatában -, "megszólalt" a Facebookon a ghánai játékost képviselő, és a Ferencvárost az utóbbi napokban kommunikációs ostrom alá vevő Destiny Sports Management.

Az Emmanuel Gyasi által vezetett menedzseriroda az alábbiakat tette közzé a Facebookon:

Amikor Joseph Paintsil teljesen felgyógyul betegségéből és visszatér Budapestre, reméljük, hogy újra gólokat tud majd szerezni a Fradi színeiben, a szurkolók támogatásával, és bajnoki címet nyer majd a csapattal! Jó szórakozást az alábbi videóhoz! Hajrá Fradi!

A kiírás finoman szólva is éles váltást jelent ahhoz képest, amit az ügynök és cége az ügy kapcsán kommunikált, és egyben azt is jelentheti, hogy a játékost a Fradihoz kötő kölcsön- és munkaszerződés, valamint a magyar klub kemény kiállása az ügyben "meggyőzte" a menedzsert is, így a 19 éves ghánai középpályás a tavasszal is az FTC-nél futballozhat majd.

Hogy a kései visszatérés eredménye pontosan mit jelent majd Paintsil számára, pontosan nem tudni, de Orosz Pál vezérigazgató már jelezte, hogy minden bizonnyal megbüntetik majd a játékost.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz