Fradi: "Doll megpróbálta elmagyarázni, de most sem tudom, miért kellett eljönnöm a klubtól"

A sok vizet nem zavart német légiós szerint egy félidei lecserélés után "szállt el" a ferencvárosi pályafutása, de a mai napig nem tud rá magyarázatot találni.
Dudás Gábor 2018. augusztus 16., csütörtök 13:18
A sok vizet nem zavart német légiós szerint egy félidei lecserélés után "szállt el" a ferencvárosi pályafutása, de a mai napig nem tud rá magyarázatot találni.
Szerző: Dudás Gábor 2018. augusztus 16., csütörtök 13:18

A német Florian Trinks 2017 januárjában, egy év után távozott a Ferencvárostól. Az egykori U17-es Európa-bajnok középpályás 22 NB I-es meccs és 4 gól után mondott búcsút a zöld-fehéreknek, miután nem tudott meghatározó játékossá válni, ennek ellenére a mai napig nem érti a futballista, miért nem kellett már az FTC-nek. Erről a fussball.de oldalán beszélt a minap.

- Hogy mi történt, miért kellett eljönnöm? Sajnos erre a kérdésre nem tudok választ adni, mert én magam sem értem. Miután megnyertük a bajnokságot és a kupát is a Ferencvárossal, a következő idényben kilenc meccsen léptem pályára, én voltam a házi gólkirály is, de az egyik találkozón a félidőben lecseréltek, és onnantól nem számoltak már velem. Thomas Doll, aki Budapestre vitt, megpróbálta elmagyarázni a történteket, de őszintén szólva, a mai napig nem értem, mi is történt valójában - értetlenkedett a ma 26 éves, a német negyedosztályú 1. FC Schweinfurt 05-ben futballozó játékos.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz