Fradi: Doll és Varga is bement a kórházba a szörnyű baleset után

Meglátogatta a ferencvárosi futballcsapat néhány tagja azt a kisfiút, akinek a kezében szétrobbant egy pirotechnikai eszköz a vasárnapi FTC–Diósgyőr (4-0) mérkőzésen.
Dudás Gábor 2018. június 1., péntek 17:11
Meglátogatta a ferencvárosi futballcsapat néhány tagja azt a kisfiút, akinek a kezében szétrobbant egy pirotechnikai eszköz a vasárnapi FTC–Diósgyőr (4-0) mérkőzésen.
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 1., péntek 17:11

Ahogy arról a csakfoci.hu is beszámolt, az NB I 32. fordulójában rendezett FTC–DVTK mérkőzés (4-0) második félidejében sajnálatos baleset történt a lelátón. A Groupama Aréna B1-es szektorában az egyik szurkoló gyermeke kezébe adott pirotechnikai eszközt, amely sérülést okozott. A kisgyermek kézfeje súlyos, maradandó sérülést szenvedett, leszakadt két ujjperce. A sérültet azonnal ellátták az orvosok, a rendőrség hivatalból vizsgálatot indított a felelőst keresve.

Olvastad már?
18+: Így sérült meg a kisfiú a Fradi-stadion lelátóján - videók
Mint arról beszámoltunk, megsérült egy Fradi-szurkoló kisgyerek az FTC–DVTK NB I-es mérkőzés alatt. Az esetről két videófelvétel is készült. 
Elolvasom

A mindössze 6 éves kisfiút megműtötték – két ujjpercét ugyan elveszítette, de szerencsére már jobban érzi magát, számolt be a Blikk. Többek között a Fradi német vezetőedzője, Thomas Doll, valamint az NB I-es ezüstérmes gárda gólkirályjelöltje – nem mellékesen a gyermek kedvenc játékosa –, Varga Roland is bement hozzá a kórterembe az ulloi129.hu szurkolói oldal információi szerint.

A zöld-fehérek nem üres kézzel érkeztek, ajándékokkal lepték meg a kisfiút, aki hamarosan elhagyhatja majd a kórházat és az otthonában gyógyulhat tovább.

Mint ismeretes, az eset miatt súlyos büntetést kapott az FTC: az MLSZ fegyelmi bizottsága 4 millió forintos pénzbüntetéssel és négy stadionszektor bezárásával sújtotta a klubot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz