Fotó: www.one.co.il

Fradi: Botránybíró fújja a sípot a BL-selejtező első meccsén – videón a balhéja

A 41 éves bírót jelölte ki az UEFA a Ferencváros-Ludogorec BL-selejtező első felvonására. Shmuelevitznek nemrégiben akadt egy botrányos meccse hazájában, és az európai szövetség is keveset foglalkoztatja.
Nyikes Zoltán 2019. július 5., péntek 14:45
Fotó: www.one.co.il
A 41 éves bírót jelölte ki az UEFA a Ferencváros-Ludogorec BL-selejtező első felvonására. Shmuelevitznek nemrégiben akadt egy botrányos meccse hazájában, és az európai szövetség is keveset foglalkoztatja.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 5., péntek 14:45

Mint ismert, jövő hét szerdán megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája-selejtezőben a Ferencváros, amely az első kör odavágóján hazai pályán fogadja a bolgár Ludogorecet.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) már ki is jelölte az összecsapás játékvezetőjét, aki az izraeli Eitan Shmuelevitz lesz.

Az ulloi129.hu kiszúrta a 41 éves bíró egyik legemlékezetesebb alakítását, ami a március 29-én rendezett Hapoel Katamon Jerusalem–Hapoel Nazareth Illit izraeli másodosztályú rangadón történt, amikor is a Katamon 2-1-re vezetett az első félidőben.

Shmuelevitz a szünet előtt és után kiosztott a hazaiaknak két piros lapot, a mérkőzés hajrájában pedig a Nazareth ki is egyenlített – végül ők is kaptak egy piros lapot a ráadásban. Ezt a hazai szurkolók nehezen viselték és a mérkőzés után rátámadtak az őt szállító taxira.

Íme az eset videón:

A 41 esztendős izraeli játékvezető egyébként 2012 óta fúj nemzetközi mérkőzéseken is. 2013 és 2015 között többször kapott meccset az Európa Liga csoportkörében is, azóta viszont egyre kevesebbet foglalkoztatja az európai szövetség, leginkább utánpótlás sorozatokban kap szerepet. Az elmúlt szezonban két Európa Liga selejtezőt fújt, ezeken 16 sárga és 1 piros lapot mutatott fel – írja az ulloi129.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz