Fotó: www.facebook.com/fradi.hu

Fradi: Bábuként lehetnek "jelen" a szurkolók a zártkapus meccseken

Több ezer szurkolójának teremti meg a lehetőséget a Fradi, hogy „valahogyan” ott legyenek a lelátón a hazai bajnokikon.
Nyikes Zoltán 2020. május 12., kedd 16:18
Fotó: www.facebook.com/fradi.hu
Több ezer szurkolójának teremti meg a lehetőséget a Fradi, hogy „valahogyan” ott legyenek a lelátón a hazai bajnokikon.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 12., kedd 16:18

Ahogyan egyre inkább lehetőség nyílik az európai bajnokság folytatására a következő hetekben, úgy lehet olvasni egyre több olyan rendkívüli intézkedéssel kapcsolatban, aminek következtében "részt vehetnek" a drukkerek a zárt kapuk mögötti mérkőzéseken.

Elsőként a német élvonalbeli Borrusia Mönchengladbach csapatával kapcsolatban lehetett hallani, hogy a szurkolóinak fényképét hordozó kartonkivágatokat már elkezdték felszerelni a Borussia Park Stadionban, majd a dán Aarhusnál szóltak arról a hírek, hogy a Zoom alkalmazás segítségével virtuálisan szurkolókat állít a pálya szélén található óriás kivetítőkre, míg a La Liga mérkőzésein mesterséges lelátói zajjal akarják ellensúlyozni az üres nézőtér csendjét a spanyol futball élvonalának vezetői.

Jövő héten Magyarországon is nézők nélkül indul újra az NB I, a Ferencvárosnál pedig szintén igyekeznek megteremteni a lehetőséget több ezer szurkoló számára, hogy „valahogy” ott legyen a lelátón a hazai bajnokikon.

A klubhonlap kiemeli, a résztvevőknek a szükséges adatok megadása és a saját fotójuk feltöltése után

lehetőségük nyílik arra, hogy egy bábu formájában virtuálisan ott legyenek a Groupama Aréna lelátóin

már a Debreceni VSC elleni találkozón is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz