Fradi: A válogatott védő a Pogon engedélyével vesz részt orvosin – hivatalos

A Pogon Szczecin hivatalos oldalának tájékoztatása szerint, a Pogon engedélyezte Lasha Dvalinak, hogy a Ferencvárosnál orvosi vizsgálaton vegyen részt.
Nyikes Zoltán 2019. január 12., szombat 16:41
A Pogon Szczecin hivatalos oldalának tájékoztatása szerint, a Pogon engedélyezte Lasha Dvalinak, hogy a Ferencvárosnál orvosi vizsgálaton vegyen részt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. január 12., szombat 16:41

Korábban honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Fradi legújabb kiszemeltje, a lengyel élvonalban szereplő Pogon Szczeczin 23 éves grúz válogatott védője, Lasha Dvali.

A legfrissebb lengyel sajtóhírek szerint már hatalmas előrelépés történt a felek között, miután a Pogonsportnet arról ír, hogy a Pogon Szczecin elfogadta a Fradi félmillió eurós ajánlatát. A lap úgy tudja, hogy Dvali már nem is utazik el a lengyel csapat edzőtáborába, mindenképpen váltani akar.

Az alábbi értesüléssel egyidejűleg a klub hivatalos honlapja rövid közleményben jelezte: a transzfer véglegesítésének csak az orvosi vizsgálat az utolsó akadálya, amelyre a védő megkapta az engedélyt a klubjától, és Dvali vasárnap Budapestre fog utazni.

Dvali korábban az angol Reading, a török Kasımpaşa, a német Duisburg és az ugyancsak lengyel Śląsk Wrocław csapatánál is megfordult, utóbbi gárdánál az Ajax figyelmét is felkeltette.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Tovább az összes átigazoláshoz