Maciej Kaliszuk lengyel sportújságíró, a Przeglad Sportowy c. lap munkatársa arról számolt be Twitter-oldalán, hogy a Fradi kiszemeltje a Pogon Szczecin 23 éves grúz válogatott védője, Lasha Dvali. A szakíró megfogalmazása szerint az FTC érdeklődik a játékos, egyéb konkrétumokról nincs szó a bejegyzésben.

A hírről ugyancsak beszámoló Pogon Sportnet szerint az 500 ezer euróra tartott bekk iránt hosszabb ideje érdeklődnek külföldről, többek között az orosz Rubin Kazany is. A 12-szeres válogatott és 191 centiméter magas belső védő jelenleg csapatával készül és hamarosan edzőtáborba utazhat társaival, épp oda, ahová a Ferencváros is ma repült el, méghozzá ezzel a kerettel. Dvali korábban az angol Reading, a török Kasımpaşa, a német Duisburg és az ugyancsak lengyel Śląsk Wrocław csapatánál is megfordult, utóbbi gárdánál az Ajax figyelmét is felkeltette.

Kubatov Gábor klubelnök épp nemrég erősítette meg egyébként, hogy erre a posztra mindenképpen igazolnának a zöldek:

Eddig két igazolásunk volt, hoztunk egy csatárt és egy védekező középpályást, biztosan szeretnénk még egy belső védőt. Aztán meglátjuk, hogy a középpályára és a szélre tudunk-e még igazolni. De abban reménykedünk, hogy az edzőtábor második felére már a belső védő is a csapattal lehet, erre a posztra négy-öt kiszemeltünk is van. Neveket most nem szeretnék említeni – mondta Kubatov a Pesti Srácok oldalán.

A Ferencváros Szerető Krisztofer (Stoke City U23), Ihor Haratyin (Zorja Luhanszk) és Nyikolaj Szignyevics (BATE Boriszov) személyében három új igazolást jelentett már be a télen.

Fradi: Fél év után távozik a 0 gólos válogatott csatár – többet akar játszani