Fradi: Egy 36-szoros bajnokcsapat egyik legjobbja a kiszemelt – sajtóhír

Cseh lapinformáció szerint a Fradi kinézte magának a Sparta Praha 24 éves középpályását, akiért másfél millió eurót kérne az élvonalbeli együttes.
Nyikes Zoltán 2019. december 18., szerda 14:42
Cseh lapinformáció szerint a Fradi kinézte magának a Sparta Praha 24 éves középpályását, akiért másfél millió eurót kérne az élvonalbeli együttes.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 18., szerda 14:42

Az iSport.cz cseh portál információja szerint a Ferencváros Eldar Civic után újabb játékost hozna el a cseh élvonalbeli Sparta Prahától.

A lap úgy tudja, hogy a zöld-fehérek szívesen látnák a 25 éves középpályást, Martin Haseket,

aki remek őszi szezont produkált a 36-szoros bajnokcsapatnál - a Sparta 12-szeres cseh bajnok, valamint 24-szeres csehszlovák bajnok -, tizenhat fellépésén öt gólt és négy gólpasszt jegyzett.

A portál továbbá megjegyzi, hogy a Fradi sportkoordinátora, Hajnal Tamás és a prágaiak sportigazgatója, Tomás Rosicky már tárgyalt is Hasek klubváltásáról - mint ismert, Hajnal és Rosicky jó viszonyt ápolnak, hiszen játékosként együtt szerepeltek a Borussia Dortmundban, valamint Civic leigazolásáról is ők egyeztettek.

Az iSport.cz a Fradihoz közeli forrástól úgy értesült, hogy a magyar klub közel egymillió eurót áldozna a korábban az U21-es válogatottban is megforduló középpályásra, ám hozzáteszik, hogy ez az összeg nem lesz elég, hiszen a prágaiak mintegy 1,5 millió eurót akarnak kérni érte.

– Martin nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt hónapokban, több klub is érdeklődik iránta. Nekünk az a célunk, hogy olyan megoldást találjunk, amivel minden érintett elégedett lesz – nyilatkozta Hasek ügynöke, Orhan Dumanjic.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz