Doll elmagyarázta, miért esett ki a Fradi: "Sok lehetőségünk volt"

A Ferencváros német szakvezetője szerint az első félidőben esélyt sem adtak a gólszerzésre a Maccabinak, de egy egyéni hiba döntött. Thomas Doll elmondta, mit kellett volna másképp csinálniuk.
Dudás Gábor 2018. július 20., péntek 8:32
A Ferencváros német szakvezetője szerint az első félidőben esélyt sem adtak a gólszerzésre a Maccabinak, de egy egyéni hiba döntött. Thomas Doll elmondta, mit kellett volna másképp csinálniuk.
Szerző: Dudás Gábor 2018. július 20., péntek 8:32

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros az 1-1-es hazai meccs után 1-0-ra kapott ki Netanyában, az izraeli Maccabi Tel-Aviv elleni Európa Liga-selejtező visszavágóján, így már az első fordulóban elbúcsúztak a zöldek a nemzetközi porondtól.

A találkozót követően Thomas Doll vezetőedző így értékelte a látottakat.

- Gratulálunk a Maccabinak – kezdte Doll. - Az első félidőben a védekezésünk kompakt volt, az ellenfelünknek nem volt sok esélye a gólszerzése, csakúgy, mint az első meccsen. Jó esélye volt Finnbogasonnak, valamint Lanzafaménak is szabadrúgásból a gólszerzésre. A szünet előtt elkövettünk egy hibát, sajnos szép gólt szerzett a Maccabi. A második félidőben próbáltunk nyitottabban játszani.

"Sok lehetőségünk volt. Talán valamivel keményebbnek és bátrabbnak kellett volna lennünk, akkor jobb eredményt érhettünk volna el. Megérdemelték, hogy továbbjutottak" - tette hozzá.

A győztes Maccabi-gól:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz