A Maccabi Tel-Aviv – Ferencváros El-párharc visszavágójának első félórájában nem sok minden történt: a hazaiaknak láthatóan megfelelt a 0-0, a Ferencváros pedig jobbára ívelgetett, de sokra nem ment vele. Mégis vezetést szerezhetett volna a magyar csapat, ám Finnbogason 15 méterről kevéssel célt tévesztett. Lanzafame szabadrúgása is alig ment mellé, majd a hajrában büntetett az izraeli csapat: Atar lőtt hatalmas gólt 25 méterről Lovrencsics hibája után – 1-0 volt a félidő.

Fordulás után növelhette volna előnyét a Maccabi: Peretz lövését kiütötte Dibusz, majd Rikan ismételt, másodjára bravúrral mentett a magyar kapus. Utána Atar lőtt fölé éles szögből, majd Kjartansson ollózott, Dibusz védett. A második félidő nem a Ferencvárosról szólt, az elsőhöz képest is visszaestek a zöld-fehérek. Jöhetett volna újabb hazai találat is, Schoenfeld és Atzili is a kapufát találta el.

Végül 1-0-ra kapott ki a Ferencváros, amely így az első körben búcsúzott az Európa Ligától. A Maccabi ellenfele a szerb Radnicki Nis lesz, amely kettős győzelemmel jutott tovább.

Maccabi Tel-Aviv – Ferencváros 1-0 (Atar 45+1.)

Továbbjutott: a Maccabi Tel-Aviv, 2-1-el