Diósgyőr-Fradi: Rongálás és rendbontás - több szurkoló ellen is eljárás indult

A szombati DVTK-Ferencváros NB I-es presztízsmeccs nem telt el rendbontások és szabálysértések nélkül. Tucatnyi eljárás indult a renitens szurkolók ellen.
Dudás Gábor 2018. október 29., hétfő 16:51
A szombati DVTK-Ferencváros NB I-es presztízsmeccs nem telt el rendbontások és szabálysértések nélkül. Tucatnyi eljárás indult a renitens szurkolók ellen.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 29., hétfő 16:51

Kilenc esetben pirotechnikai eszközök birtoklása vagy használata miatt indult szabálysértési eljárás a DVTK-FTC mérkőzés (1-4) kapcsán.

Volt olyan szurkoló, akitől még a stadionba történő belépés előtt elvették a pirotechnikai eszközeit, azonban volt, akinek sikerült bevinnie és a meccs alatt működésbe hoznia. Egy Fradi-szurkoló ellen garázdaság miatt indult eljárás, mert a stadionba menet betörte a busz hátsó ajtajának üvegét. Ismeretlen tettes ellen rongálás vétsége miatt indult eljárás, mert az MVK-busz egyik ülését rongálta meg - írja a boon.hu.

Szintén ismeretlen tettes ellen pedig rendbontás vétsége miatt indult büntetőeljárás, mert a vendégszurkolói szektorból a mérkőzés lefújása után a nézők elől elzárt területre ugrott be – tájékoztatta az Észak-Magyarország c. lapot Varga Rudolf, a B.-A.-Z Megyei Rend­őr-főkapitányság sajtóreferense.

Olvastad már?
Fernando: "Nem gondolkozom a lemondásomon", Horváth F. kecskét áldozna – értékelések
A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov szerint többet is rúghattak volna. Supka Attila idegrendszerét megviselte a Haladás elleni bajnoki. Edzői értékelések a szombati bajnokikról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz