Diósgyőr-Fradi: Rongálás és rendbontás - több szurkoló ellen is eljárás indult

A szombati DVTK-Ferencváros NB I-es presztízsmeccs nem telt el rendbontások és szabálysértések nélkül. Tucatnyi eljárás indult a renitens szurkolók ellen.
Dudás Gábor 2018. október 29., hétfő 16:51
A szombati DVTK-Ferencváros NB I-es presztízsmeccs nem telt el rendbontások és szabálysértések nélkül. Tucatnyi eljárás indult a renitens szurkolók ellen.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 29., hétfő 16:51

Kilenc esetben pirotechnikai eszközök birtoklása vagy használata miatt indult szabálysértési eljárás a DVTK-FTC mérkőzés (1-4) kapcsán.

Volt olyan szurkoló, akitől még a stadionba történő belépés előtt elvették a pirotechnikai eszközeit, azonban volt, akinek sikerült bevinnie és a meccs alatt működésbe hoznia. Egy Fradi-szurkoló ellen garázdaság miatt indult eljárás, mert a stadionba menet betörte a busz hátsó ajtajának üvegét. Ismeretlen tettes ellen rongálás vétsége miatt indult eljárás, mert az MVK-busz egyik ülését rongálta meg - írja a boon.hu.

Szintén ismeretlen tettes ellen pedig rendbontás vétsége miatt indult büntetőeljárás, mert a vendégszurkolói szektorból a mérkőzés lefújása után a nézők elől elzárt területre ugrott be – tájékoztatta az Észak-Magyarország c. lapot Varga Rudolf, a B.-A.-Z Megyei Rend­őr-főkapitányság sajtóreferense.

Olvastad már?
Fernando: "Nem gondolkozom a lemondásomon", Horváth F. kecskét áldozna – értékelések
A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov szerint többet is rúghattak volna. Supka Attila idegrendszerét megviselte a Haladás elleni bajnoki. Edzői értékelések a szombati bajnokikról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz