CSZKA-Fradi: "Aki kikap, az kiesett" - ezt várják Oroszországban a csoportmeccstől

Jelenlegi és egykori játékosok is véleményt formáltak a csütörtöki CSZKA Moszkva-Ferencváros Európa Liga-csoportmeccs előtt. Mindenki hazai sikert vár, de könnyű csatára nem nagyon számítanak.
Dudás Gábor 2019. október 24., csütörtök 14:06
Jelenlegi és egykori játékosok is véleményt formáltak a csütörtöki CSZKA Moszkva-Ferencváros Európa Liga-csoportmeccs előtt. Mindenki hazai sikert vár, de könnyű csatára nem nagyon számítanak.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 24., csütörtök 14:06

Jevgenyij Aldonyin (a CSZKA korábbi kétszeres bajnok és UEFA-kupa győztes játékosa): - Szerintem győzni fog a CSZKA, jók is erre az esélyei. Úgy látom, az előző vereségek eléggé megfogták a csapatot, meglehetősen rosszul fest a helyzet a csoportban, így eljött az ideje az első győzelemnek. Hogy van-e még esély a továbbjutásra? Természetesen, csak két meccs telt el eddig, de most már kötelező a győzelem.

Makszim Kalinyicsenko (egykori 47-szeres ukrán válogatott Szpartak-játékos): - A CSZKA és a Ferencváros játékából is hiányzik eddig az idényben a stabilitás, különösen a védekezésben. A moszkvaiaknak a győzelembe kell menekülniük, nincs más esélyük, úgyhpgy szerintem kockáztatni fognak csütörtökön. A Ferencváros hátsó alakzata pedig távol áll a tökéletestől, nem is hiszem, hogy sok levegőt hagynak majd nekik a hazaiak, épp ezért nem kizárt, hogy egy gólgazdag meccset látunk majd. Szerintem mindkét csapat be fog találni a kapuba.

Jevgenyij Lovcsev (a Szpartak és a Dinamo egykori játékosa, 52-szeres szovjet válogatott): - A Ferencváros jól szerepel hazája bajnokságában és egykoron Európában is jegyzett csapatnak számított. A magyar futball jelenleg nincs túl magas szinten, ennek ellenére veszélyes ellenfél lehet az FTC. A CSZKA mérkőzéseiből az utóbbi időben hiányzik a tűz, az izgalom, de hazai pályán az ő győzelmüket várom, szerintem a Ferencváros gólt sem szerez majd.

Olvastad már?
Kubatov: "Azért ne legyünk naivak"- jövőre már a csoportból is továbbmenne a Fradi elnöke
Kubatov Gábor szerint elvárások nélkül játszhat az FTC Moszkvában is, ugyanakkor hinni kell abban, hogy akár a CSZKA is "megrajzolható". A Fradi-elnök jövőre már nagyobb célokért küzdene, és így is erősítene a csapaton.
Elolvasom

Jaka Bijol (a CSZKA 20 éves szlovén válogatott középpályása): - Valamiért nehéz számunkra "átkapcsolni" a bajnoki meccsekről az Európa Liga-találkozókra. Nagyon nem néz ki jól, hogy a CSZKA az utosó helyen áll a csoportban. Az Espanyol ellen már sokkal jobban játszottunk, mint a Ludogorec ellen, utóbbi eléggé meglepett minket, nem gondoltuk, hogy ilyen jók lesznek majd.

Van esélyünk a továbbjutásra, de nagyon fontos lesz a Ferencváros elleni kér mérkőzésünk, aki kikap, az már ki is esett.

Örülök, hogy egy honfitársammal, Miha Blaziccsal is találkozhatok majd a pályán. Jól ismerjük egymás erősségeit és gyengéit a válogatottból, ha az edzőnk megkérdez, talán el is árulok neki egy-két dolgot...remek játékos, de feltűnt az is, milyen gyorsan a Ferencváros támadói. Neveket nem mondanék, de nagyon nehéz lesz ellenük játszani.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz