MTI/Illyés Tibor

Csercseszov: "Ezen a szinten kevés, ha az ember csak focizik" - a Fradi-edző elárulta, mi a titka az eddigi 9 pontnak

Az orosz vezetőedző szerint a küzdőszellem és a szurkolótábor is fontos részét képezi annak, hogy a Fradi már három győzelmet aratott az EL-csoportkörben.
Nyikes Zoltán 2022. október 13., csütörtök 23:44
MTI/Illyés Tibor
Az orosz vezetőedző szerint a küzdőszellem és a szurkolótábor is fontos részét képezi annak, hogy a Fradi már három győzelmet aratott az EL-csoportkörben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 13., csütörtök 23:44

Mint ismert, a Ferencváros 2-1-re legyőzte a Groupama Arénában a Crvena zvezdát, ezzel pedig már kilenc ponttal áll a H csoport élén az Európa Ligában. A lefújást követően Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző így értékelte a látottakat az M4 Sporton.

– Nagyjából azt történt, amit szerettünk volna, elégedettek lehetünk azzal, hogy mindent, amit megbeszéltünk a mérkőzés előtt, azt sikerült a pályán megvalósítanunk. Egy igazi csapatként álltunk ma a pályára és teljesítettünk, örülök, hogy egy jó ellenfél ellen sikerült a belgrádi vereségért revansot venni – mondta az orosz szakember, akitől azt is megkérdezték, hogy mi kellett ahhoz, hogy a Fradi már mindhárom csoportellenfelét legyőzte az EL-ben. – Talán a titok az, hogy ha minden úgy történik, ahogy megbeszéljük és mindenki tartja magát a taktikához, akkor sikerül hasonló eredményeket elérnünk.

Ezen a szinten kevés, ha az ember csak focizik, kell egyfajta csapatszellem, küzdőszellem és nagyon kell az, hogy a csapat mögött egy ilyen szurkolótábor legyen.

Sajnos egy szerencsétlen gólt sikerült kapnunk egy gyors kontratámadás után, és nagyon jól tudtuk, hogy az ellenfél képes ilyen gyors kontrákra, hiszen bemutatták ezt Belgrádban is. Annak nagyon örülök, hogy sikerült egy csapatként megfelelően reagálnunk egy ilyen szerencsétlen gólra. Már Belgrádban is láthattuk, hogy a szurkolóink száz százalékig mögöttünk voltak és ez a mai napon sem volt másképp. Örülök, hogy sikerült őket egy győzelemmel kiszolgálni és javítani a belgrádi élményeiken.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
BVSC
Polonkai Attila
Honlapunk úgy tudja, hogy Polonkai Attila a legesélyesebb jelölt az NB II-es BVSC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz