Fotó: fradi.hu

Csercseszov a kerülőútról: "Aki utazott Vlagyivosztokba, az tudja, a mostani utunk sétagalopp lesz" - nem Dibusz véd Dublinban

A Shamrock Rovers-Fradi EL-playoff visszavágó előtti sajtótájékoztatón Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző, és a csütörtökön minden bizonnyal kezdő Bogdán Ádám nyilatkozott.
Budai László 2022. augusztus 24., szerda 13:36
Fotó: fradi.hu
A Shamrock Rovers-Fradi EL-playoff visszavágó előtti sajtótájékoztatón Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző, és a csütörtökön minden bizonnyal kezdő Bogdán Ádám nyilatkozott.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 24., szerda 13:36

SZTANYISZLAV CSERCSESZOV

A visszavágóról

- Jó eredményt értünk el az első mérkőzésen, de holnap új meccs lesz, amely 0-0-ról kezdődik, és ne felejtsük, az ír bajnokkal játszunk. Megfelelően felkészültünk, de nehéz találkozóra számítunk.  

A sérültekről

Mi úgy láttuk, Samy készen állhat a visszavágóra, de az orvosi stáb azt mondta, ez még nem lehetséges, úgyhogy várunk, és reméljük, a Honvéd ellen már rendben lesz. Thelander már edzett velünk, reméljük, ő is és Zachariassen is hamar felépül.

Arról, hogy esetleg pihentet-e valakit

- Nem szeretem a “probléma” és a “ha” szavakat. Nem tudhatjuk, mi fog történni, persze van tervünk, de ezt bármi átírhatja. Ha a 100 méteres gátfutó rögtön az utolsó gátra gondol, akkor az elsőnél is problémái lesznek. Mi is csak a következő meccsre koncentrálunk. 

A Fradi kerülőútjáról

- Mentünk már idén Kazahsztánba és Azerbajdzsánba is, ezért jó tapasztalataink vannak a hosszú utazásról. Erre a kerülőútra is gondoltunk, épp ezért a tegnapi és a mai edzés is könnyebb volt.

- Aki azonban repült már Vlagyivosztokba, ahova 10 óra az út, és van 7 óra időeltolódás, majd másnap meccset kell játszania, az tudja, hogy ez az ír utazás olyan, mintha csak sétálni mennénk

- mondta Csercseszov annak kapcsán, hogy a dublini reptér problémái miatt a Shamrockhoz hasonlóan a magyar, aki megerősítette, hogy elképzelhető, hogy Bogdán Ádám véd a csütörtöki mérkőzésen, a játékos szintén beszélt erről (lásd lejjebb).

BOGDÁN ÁDÁM

Úgy néz ki, hogy igen, én védek, mert Dénes nincsen.

- A hagyományos brit focit azért nagyjából ismerem, úgyhogy meglepetést nem fog okozni. Külön témát nem nyújtott a nagy előnyünk, szerintem egészséges előnyről indulunk, abszolút favoritok vagyunk, köszönhetően annak, hogy nagyon jól játszott a csapat az odavágón, még több góllal is nyerhettünk volna. A visszavágó azonban egy új helyzetet jelent, szeretnénk ezt úgy megoldani, hogy kint is nyerjünk. Hazai pályán biztos, hogy ők is szeretnének megmutatni többet magukból, amit idegenben nem tudtak. Más időjárási körülmények is lesznek, kapusként mindig a legrosszabbra készülök, de reméljük, ez is csendes meccs lesz kapusszempontból.

Olvastad már?
EL, EKL: A Fradi és a Vidi is több mint 1 milliárd forintos meccset játszik - ennyi pénzt érhet idén a csoportkör
A Fradi közel másfél milliárd, de a MOL Fehérvár is több mint 1 milliárd 200 millió forintot kaphat a csoportkör eléréséért. És ez az összeg még biztosan tovább nőhet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz