Bundesliga-csapattal is versenyez a Fradi kiszemeltjéért - sajtóhír

Sajtóhírek szerint az FTC is szerződtetné a lengyel élvonaltól búcsúzott Korona Kielce 26 éves bosnyák válogatott védőjét, Adnan Kovacevicet.
Dudás Gábor 2020. július 23., csütörtök 8:57
Sajtóhírek szerint az FTC is szerződtetné a lengyel élvonaltól búcsúzott Korona Kielce 26 éves bosnyák válogatott védőjét, Adnan Kovacevicet.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 23., csütörtök 8:57

A Korona Kielce búcsút intett a lengyel első osztálynak és a kiesés miatt búcsút int játékosai nagy részének is. Közöttük van a bosnyák válogatott védő, Adnan Kovacevic is, aki három év után távozik a klubtól, és aki sajtóhírek szerint három klub érdeklődését is felkeltette már.

Közöttük van a Bundesligába 11 év után visszajutott Arminia Bielefeld, az orosz élvonalban a 11. helyen zárt FK Ural és a bosnyák sportsport.ba szerint a magyar bajnok Ferencváros is. A portál annyit tesz hozzá híréhez, hogy várhatóan legkésőbb hétfőig eldől a védő sorsa.

A 26 éves és közel 190 centimérer magas Kovacevic 2017-ben került az FK Szarajevó együttesétől a lengyel csapathoz, ahol meghatározó futballistává nőtte ki magát és a csapatkapitányi karszalagot is viselhette. Az elmúlt idényben 34 bajnokin kapott szerepet, ezeken 5 gól és 2 gólpassz is fűződött a nevéhez.

A bosnyák válogatottban tavaly ősszel mutatkozott be a középső bekk és eddig háromszor viselhette hazája címeres mezét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz