Fotó: facebook.com/crvenazvezdafk/

Botka: "Langyosak voltunk", Dibusz: "Ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a Zvezda" - így értékeltek a Fradi-játékosok

Így értékelte a Crvena zvezda elleni 4-1-es vereséget a Ferencváros három játékosa, Dibusz Dénes, Botka Endre és Kristoffer Zachariassen az M4 Sporton.
Nyikes Zoltán 2022. október 7., péntek 8:43
Fotó: facebook.com/crvenazvezdafk/
Így értékelte a Crvena zvezda elleni 4-1-es vereséget a Ferencváros három játékosa, Dibusz Dénes, Botka Endre és Kristoffer Zachariassen az M4 Sporton.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 7., péntek 8:43

Dibusz Dénes: – Nem gondolom, hogy arról lehetne beszélni, hogy nekik minden bejött, nekünk meg semmi. Azért annyira sok lehetőségünk nem volt, mint a KTE elleni, hétvégi mérkőzésen, ahol tényleg semmit nem sikerült bepaszírozni. Az első gólig kiegyenlített volt a találkozó, több-kevésbé meg tudtuk valósítani, amit szerettünk volna, de hogy őszinte legyek, azért már addig is mutatkoztak problémák. Kanga nagyon jól fel tudta hozni a labdát mélységből, könnyen átjutott rajtunk, vagy néha nem is találkoztunk vele, ő szervezte az egész csapatjátékot. A tizenegyes alapvetően meghatározta a mérkőzés további menetét. A félidőben úgy voltunk vele, hogy meg kell próbálnunk mindent, de ebből sok minden nem látszódott a pályán. Az volt a kérdés, hogy képesek vagyunk-e küzdeni, harcolni, találni egy gólt, és nyílttá tenni a meccset. Sajnos több olyan labdavesztésünk is volt, amikor a mélységbe próbáltuk bejátszani, abból pedig a hazaiak tudtak ellentámadást vezetni.

Azt gondolom, hogy az utolsó 25 perc kivételével nem is nagyon volt értékelhető akciónk.

A cserék után picit jobban helyére kerültek a dolgok, harapósabbak lettünk, jobban tudtuk kontrollálni a labdát, voltak lehetőségeink, szépítettünk és egy kapufánk is volt, de nekik is voltak még veszélyes kontráik.

Teljesen megérdemelten nyert a hazai csapat. Sajnos ilyen különbséggel is. Viszont lehet, hogy jobb, hogy ez a mérkőzés így alakult, mert talán felébredünk a visszavágóig.

A jövő heti meccsen sokkal másabb játékot nem fogunk látni a Zvezdától, viszont saját magunktól sokkal több kell. Sajnáljuk, hogy ilyen szomorú estét okoztunk a szurkolóknak, mert ez nem volt benne az elmúlt néhány hétben.

Botka Endre: – Ma semmi nem működött, nem is voltunk annyira szervezett és nem is küzdöttünk annyira, mint amennyire kellett volna, pedig mindenki tudta, hogy ez mennyire fontos mérkőzés. Nem tudom, mi lehetett az oka. Most lesz egy hetünk arra, hogy felkészüljünk, és kiküszöböljük azokat a hibákat, amiket ma vétettünk. Nagyon fontos lesz, hogy élesebbek legyünk jövő héten. Nem az történt, hogy volt 6-7 helyzetünk és nem rúgtuk be azokat, hanem az egész mérkőzésen kicsit langyosak voltunk.

Kristoffer Zachariassen: – Nem játszottunk elég jól, nem a legjobb oldalát mutatta a csapat, pedig ha úgy játszottunk volna, ahogy általában, akkor a győzelem is meglehetett volna. Megérdemelt a vereségünk. Tudtuk, hogy egy eltérő hangulat fogad majd itt minket Belgrádban, de ettől függetlenül ehhez is hozzá vagyunk szokva. Ha az átlagos formánkat hozzuk és jobb csapatszellemmel rukkolunk elő és jobb jellemet mutatunk, akkor jobb eredményt értünk volna el. Vissza kell néznünk a meccset, hogyan sikerülhetett ilyen rosszul ez a meccs, tanulnunk kell belőle és a Groupama Arénában teljesen más találkozó lesz, hiszen sok bizonyítani valónk maradt.

Olvastad már?
Csercseszov nem kertelt a Fradi EL-veresége után: "Ilyen hozzáállással nem lehet játszani" - semmivel nem volt elégedett
A Ferencváros vezetőedzője úgy látta, hogy az első gólt követően a magyar együttes akart kevésbé a pályán.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz