Fotó: www.fradi.hu

BL-sorsolás: "A Fradi nevét senki nem akarja hallani" - a magyar bajnoktól tartanak a BEK-győztes csapatnál

A szerbek úgy látják, a Ferencvároson kívül egyik csapat sem jelentene komoly veszélyt a Crvena Zvezdára a Bajnokok Ligája-selejtező első körében.
Nyikes Zoltán 2019. május 29., szerda 16:01
Fotó: www.fradi.hu
A szerbek úgy látják, a Ferencvároson kívül egyik csapat sem jelentene komoly veszélyt a Crvena Zvezdára a Bajnokok Ligája-selejtező első körében.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 29., szerda 16:01

Mint ismert, az előző hétvégén teljessé vált a Ferencváros lehetséges ellenfeleinek listája a Bajnokok Ligája-selejtező első körében, miután a bolgár Ludogorec megnyerte a bajnokságot.

Mivel a zöld-fehérek nem kiemeltként várják a június 18-i sorsolást, így már az első körben jelentős játékerőt képviselő csapatokkal is megmérkőzhetnek, de a kiemelt együttesek sem örülnének minden ellenfélnek a másik kalapból.

A szerb Blic Sportnál egyenesen azt írják, amikor a korábbi BEK-győztes Crvena Zvezda lehetséges ellenfeleit veszik górcső alá, hogy

"a név, amit senki nem akar hallani a nioni sorsoláson: a Ferencváros."

A lap megjegyzi, a magyar csapat átgyalogolt az ellenfelein a bajnokságban, a vezetőség pedig még több pénzt tervez invesztálni a BL-selejtezőben induló együttesbe. Kiemelik, a csapat összértéke 20 millió euró körül forog, a vezetőedző pedig  az a Szergej Rebrov, aki játékosként 18 trófeát emelhetett a magasba, edzőként pedig 2-2 bajnoki címet és kupagyőzelmet hódított el a Dinamo Kijevvel.

"A többi csapat nem jelentene komoly veszélyt a belgrádiakra" - zárja elemzését a cikk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Tovább az összes átigazoláshoz