Fotó: fradi.hu

A szerbek rettegnek, hogy a Fradi megadja magát és kigolyózza őket: "Ez így nem jó"

Attól félnek, hogy a Fradi nem fog pontot szerezni Törökországban, sőt, arra is látnak esélyt, hogy a Trabzonspor a gólkülönbségén is komolyat javíthat a tartalékos zöld-fehérek ellen.
Budai László 2022. november 3., csütörtök 14:11
Fotó: fradi.hu
Attól félnek, hogy a Fradi nem fog pontot szerezni Törökországban, sőt, arra is látnak esélyt, hogy a Trabzonspor a gólkülönbségén is komolyat javíthat a tartalékos zöld-fehérek ellen.
Szerző: Budai László 2022. november 3., csütörtök 14:11

Feszült hangulatban várja a szerb sajtó a 18.45-kor kezdődő Monaco-Crvena zvezda és Trabzonspor-Ferencváros Európa Liga-mérkőzést. A szerbek abban bíztak, hogy a zöld-fehérek legalább egy döntetlent játszanak majd Trabzonban, így egy monacói sikerrel a Zvezda kettőt is előzni tud a tabellán, és csoportmásodikként továbbjut az EL-ben.

Elkeseredtek azonban Sztanyiszlav Csercseszov sajtótájékoztatója után, amelyen kiderült, hogy Dibusz Dénes és Botka Endre ugyan elutazott a csapattal Törökországba, de erősen kérdéses, hogy a két sárga lapot korábban begyűjtött, így az eltiltást kockáztató játékosokat beveti-e az orosz mester. Ha ez még nem lenne elég, akkor Adama Traoré sérülés miatt nem is tartott társaival, akárcsak a szintén sérüléssel bajlódó Eldar Civic, Franck Boli, Amer Gojak hármas, de az eltiltott Muhamed Besic sem játszhat.

A Telegraf emiatt már azt is írja címében, hogy “a Zvezda csak magában bízhat”, a Ferencváros ugyanis kulcsjátékosai nélkül lép pályára. A Republika hasonlóktól tart: “A Ferencváros fehér zászlóval Trabzonban?” című cikkében, míg a SPORTAL.BLIC.RS az “Ez így nem jó” szavakat emelte ki, utalva arra, hogy a Fradi teljesen más csapattal áll majd ki, mint ahogyan korábban.

Utóbbi oldal azt is megjegyzi, hogy a Trabzonspornak emiatt esélye lesz a gólkülönbsége javítására is. Ez azért lényeges, mert a szerb és a török klub jelenleg 6-6 ponttal áll, a szerbek azzal számolnak, hogy mindkét együttes nyer, holtverseny esetén pedig előbb az egymás elleni eredmény számítana, de az most nem dönt, hiszen mindkét fél 2-1-re verte a másikat. Így kerül képbe a gólkülönbség, amely jelenleg a több rúgott gólja miatt a Trabzonspornak jobb (10-9 a Zvezda 8-7-jével szemben).

Olvastad már?
Teljes a lista: A Fradi bombaerős ellenfelet kaphat a BL-ből a tavaszra
Véglegessé vált, mely csapatok kerülnek át csoportharmadikként a Bajnokok Ligájából az Európa Ligába.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz