Fotó: Sas Gábor

A Monaco edzője: "Az egész meccsen domináltunk, győzelmet érdemeltünk volna" - olyan hangulatot remél hazai pályán, mint a Fradi-stadionban

Philippe Clement szerint nagyon jó első félidőt produkált csapata és a másodikban is kontroll alatt tudták tartani a játékot.
Nyikes Zoltán 2022. október 28., péntek 9:48
Fotó: Sas Gábor
Philippe Clement szerint nagyon jó első félidőt produkált csapata és a másodikban is kontroll alatt tudták tartani a játékot.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 28., péntek 9:48

A Ferencváros-Monaco Európa Liga-találkozót követően a vendégek vezetőedzője, Philippe Clement is értékelte a látottakat a sajtótájékoztatón.

– Az egész meccset látva azt gondolom, hogy domináltuk a mérkőzést, ezt még szerintem a hazai csapat is elismeri. Megérdemeltük volna a győzelmet. Nagyon jó első félidőt produkáltunk és a másodikban is kontroll alatt tudtuk tartani a játékot.

Nagyon akartuk a győzelmet és a bekapott gólt követően is az utolsó pillanatig jól küzdöttünk, erre a helyzetre is jól reagált a csapat. Mindenki csalódott, megérdemeltük volna a győzelmet, de a legfontosabb az, hogy a sorsunk a saját kezünkben van és ez az egy pont a végén még sokat nyomhat a latba.

A második félidőben talán minőségben gyengébbet nyújtottunk, mint az elsőben, ugyanakkor volt egy ellenfél a maga minőségi játékával, fizikai erőnlétével, akaratával és az egy az egy elleni küzdelmekben való győzni akarásával. De ez a foci, most előre nézünk, van egy nagyon fontos csütörtöki meccsünk és ahogyan itt is, nálunk is nagyon sokat fog számítani a publikum, reméljük minket is így fognak támogatni a drukkereink – mondta a francia élvonalban játszó csapat vezetőedzője.

Clement végül hozzátette, egyik mérkőzésen sem vették lazán a Ferencvárost, de a többi ellenfelet is tisztelik, hiszen a csoporton belül csak bajnokcsapatokkal kerültek össze. A 48 éves tréner végül gratulált a Fradi csoportelsőségéhez.

Olvastad már?
Csercseszov a Fradi csoportelsősége után: "Holnap edzés, most kezdődik az igazi munka!" - elárulta, mivel elégedett maximálisan
A Ferencváros vezetőedzője szerint a legfontosabb, hogy a klub és a szurkolók is örülnek, neki nincs ideje ünnepelni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz