A Lokinál még a kieséstől is tartanak, de legyőznék a Fradit: "Minden meccsen borulhat a papírforma"

Meglepetést okozna szombaton, a címvédő és listavezető Ferencváros otthonában a DVSC védője, Kinyik Ákos.
Dudás Gábor 2020. május 21., csütörtök 13:00
Meglepetést okozna szombaton, a címvédő és listavezető Ferencváros otthonában a DVSC védője, Kinyik Ákos.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 21., csütörtök 13:00

Mint ismeretes, az 1. fordulóból elhalasztott Ferencváros-DVSC bajnoki pótlásával térnek vissza az OTP Bank Liga küzdelmei szombaton. A mérkőzésen eltérő célokért küzdenek a csapatok, de a DVSC védője, Kinyik Ákos szerint meglepetést is okozhatnak a Groupama Arénában.

Minden meccsen borulhat a papírforma. Több alkalommal is láthattuk már, hogy ebben a bajnokságban bárki legyőzhet bárkit. Nagyon fontos, hogy mindent kiadjunk magunkból a Groupama Arénában, ahol sajnos nézők nélkül kell futballoznunk.

A Kisvárda elleni felkészülési összecsapásaink emiatt is hasznosak voltak, hisz szoktuk a légkört, próbáltunk alkalmazkodni ahhoz, hogy többet kell beszélnünk a társakhoz, és jobban halljuk egymást a pályán. Én az első találkozón kaptam szerepet, azt gondolom, jó meccset játszottunk, bár a lefújást megelőző másodpercekben kicsúszott a kezünkből a győzelem. Ez is mutatja, az utolsó pillanatig koncentrálnunk kell, hogy ne forduljon elő hasonló – fogalmazott a dvsc.hu-nak Kinyik, aki elmondta, sűrű program és nagyon nehéz találkozók várnak rájuk az elkövetkezendő időben.

– Egyértelmű, minden összecsapáson úgy megyünk ki a pályára, hogy három pontot szerezzünk. Ráadásul lesznek olyan mérkőzéseink, melyeken a tabellán körülöttünk állókkal csapunk majd össze, mondanom sem kell, azokon még inkább kötelező a győzelem.

Muszáj minél hamarabb bebiztosítanunk magunkat, hogy jövőre is az élvonalban szerepelhessünk!

- tette hozzá a bekk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz