A Fradi új szerzeménye: "Fel vagyok készülve a magyar labdarúgásból, ez az életemen is változtathat"

A Fradi újdonsült támadója örül, hogy Magyarország legnagyobb csapatához igazolt. Nyikolaj Szignyevics úgy érzi, ismeri a magyar labdarúgást, és a mostani átigazolás hatással lehet az életének későbbi szakaszára.
Csakfoci Admin 2018. december 22., szombat 9:47
A Fradi újdonsült támadója örül, hogy Magyarország legnagyobb csapatához igazolt. Nyikolaj Szignyevics úgy érzi, ismeri a magyar labdarúgást, és a mostani átigazolás hatással lehet az életének későbbi szakaszára.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 22., szombat 9:47

Amit honlapunk már a szerdai napon előrevetített, pénteken hivatalossá vált: a Ferencváros hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették az ősszel az EL-csoportkörben a MOL Vidi FC ellenfeleként szerepelt BATE Boriszov 15-szörös fehérorosz válogatott támadóját, Nyikolaj Szignyevicset.

A 26 éves csatár célja, hogy bajnok legyen a Ferencvárossal, és később a legmagasabb európai szinten mutathassa meg magát zöld-fehér színekben. Az átigazolása után először nyilatkozott a FradiMédiának.

Büszke vagyok arra, hogy Magyarország legnagyobb csapatához tartozhatok. Nagy örömömre szolgál, hogy egy ekkora klubhoz igazolhattam. A Ferencváros egy olyan csapat, amely folyamatosan a fejlődésre koncentrál. Én is a lehető legtöbbet várom el mindig magamtól, itt pedig minden lehetőségem meglesz arra, hogy minél jobb játékos legyek – kezdte Szignyevics a FradiMédiának, elmondta, mennyire ismeri a magyar focit.

Úgy érzem, valamennyire fel vagyok készülve a magyar labdarúgásból. Eddig is ismertem a Ferencváros mellett a Vidi csapatát, valamint az MTK-ban játszik egy barátom, aki ellátott hasznos tanácsokkal.

Végül a céljairól is beszélt.

Egy féléves görögországi kitérőt leszámítva egész karrieremben otthon, Fehéroroszországban játszottam. Most pedig úgy éreztem, hogy váltásra van szükségem. Ez az átigazolás nemcsak a pályafutásomon, hanem az életemen is változtat. Bajnok szeretnék lenni, ha pedig ezt elérjük, akkor később a legmagasabb európai szinten is megmutathatjuk magunkat.

Olvastad már?
Hivatalos: A Fradi külföldről igazolt 15-szörös válogatott, BL-t megjárt, közel kétméteres csatárt
A Vidit kétszer legyőző és az EL tavaszi folytatásában is érdekelt fehérorosz BATE Boriszovtól igazolt válogatott, 26 éves támadót a Ferencváros.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz