A Fradi új igazolása: "Ugyanazt a szintet látom, mint Németországban"

A Ferencváros az NB I nyitófordulójában 3-1-re legyőzte a Haladást, az új német igazolás pedig végig a pályán volt, a meccs előtt pedig nyilatkozott is.
Csakfoci Admin 2016. július 17., vasárnap 7:28
A Ferencváros az NB I nyitófordulójában 3-1-re legyőzte a Haladást, az új német igazolás pedig végig a pályán volt, a meccs előtt pedig nyilatkozott is.
Szerző: Csakfoci Admin 2016. július 17., vasárnap 7:28

Oliver Hüsing a Werder Bremen csapatától érkezett a Fradihoz, a szezon első hivatalos sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy kiktől hallott korábban a csapatról, hogyan érzi magát, és arról, mik a tervei a jövőre nézve.

Nagyon jó körülmények vannak a Fradinál, akár a stadionnál, akár az edzőközpontot tekintetében, mindenre figyelnek és a rendelkezésünkre áll. Érezni lehet, hogy ez egy nagy család (a Fradi-család), rögtön befogadtak és jó kis játékosok alkotják a keretet.

Nincs különbség a magyar és a német edzések között, ugyanazt a szintet látom, mint Németországban.

Az elmúlt fél évben Kleinheisler Lászlóval együtt játszottunk (a Werder Bremen második csapatában) és a vége fele arról érdeklődtem, hogy itt mik a körülmények, milyen a Fradi és nagyon jókat mondott a klubról. Lisztes Krisztiánt még gyerekként a Weser stadionban szurkoltam neki és láttam játszani. Röviden beszéltem Mateo-val (Pavloviccal), aki nagyon szereti, szó szerint rajongót ezért a klubért. Erősségem a fejjáték, a helyezkedés, a párharcok megnyerése. A legnagyobb potenciált a támadások felépítésben látom, itt fejlődhetek sokat. Szeretnék alapember lenni a Fradiban és hozzásegíteni a csapatnak, hogy a kitűzött célt elérjük."
(Forrás: www.sportmenu.net)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz