A Fradi nyolcszoros pénzért eladott védője az EL-rekordgyőztes csapatban köthet ki – sajtóhír

Ismét csapatot válthat a Fradi korábbi hátvédje a téli átigazolási időszakban. Cristian Ramírezt két spanyol együttes szeretné megszerezni.
Csakfoci Admin 2018. december 8., szombat 10:05
Ismét csapatot válthat a Fradi korábbi hátvédje a téli átigazolási időszakban. Cristian Ramírezt két spanyol együttes szeretné megszerezni.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 8., szombat 10:05

A Goal.com információi szerint két spanyol élvonalbeli klub, többek között az Európa Ligában rekordgyőztesnek számító és egyben a bajnokságban második helyen álló Sevilla, valamint a kiesés ellen küzdő Villarreal is szeretné leigazolni a Ferencváros egykori védőjét, Cristian Ramírezt.

A 24 éves védő az idei szezonban 20 tétmeccsen játszott, azonban gólt nem szerzett. Ramírez öt évvel ezelőtt került Európába, ahol az első klubja a német Fortuna Düsseldorf volt, majd onnan került kölcsönbe a Nürnbergbe, és a Ferencvároshoz, akik 2015 telén igazolták le. A zöld-fehérek színeiben alapemberévé vált, bajnoki címet ünnepelhetett, valamint kétszer is kupát nyert.

2017 januárjában pedig az FTC komoly haszonnal, a vételárának mintegy nyolcszorosáért adta el a védőt közel két éve az orosz klubnak, amelynek másfél millió eurójába került a játékos megszerzése.

A nemzetközi átigazolásokban mértékadónak számító Transfermarkt.de 3,5 millió euróra (1,13 milliárd forintra) taksálja az ecuadori labdarúgó piaci értékét, és 2021 nyaráig van érvényes szerződése a Krasznodarral.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz