A Fradi megszerezheti az egyik legnagyobb U17-es tehetséget

Dobos Áron gólt is lőtt a Ferencvárosnak, a tesztelésen gyorsan meggyőzte a zöld-fehérek szakmai stábját, igaz, mások is vinnék. Korábban az U17-es válogatottban is pályára lépett.
Mokány Lajos 2017. május 17., szerda 6:51
Dobos Áron gólt is lőtt a Ferencvárosnak, a tesztelésen gyorsan meggyőzte a zöld-fehérek szakmai stábját, igaz, mások is vinnék. Korábban az U17-es válogatottban is pályára lépett.
Szerző: Mokány Lajos 2017. május 17., szerda 6:51

A csakfoci.hu értesülései szerint komoly esély van arra, hogy egy tehetséges fiatal játékossal erősítsen az FTC. A dunaújvárosi Dobos Áront nemrégiben tesztelték a klubnál, ahol kiváló benyomást tett a zöld-fehérek szakmai stábjára.

A 16 és fél éves középpályás a Dunaújváros felnőttcsapatában 31 meccsen 13 gólig jutott, azaz fiatalon is remek szezont fut az NB III-as együttesben. Jól futballozott az FTC II elleni bajnokin is másfél héttel ezelőtt, amikoris ő szerzett vezetést a budapestiek ellen.

Ezt követően a Ferencváros meginvitálta őt edzésre, ahol remekül teljesített, az egymás közti játék során gólt is lőtt, így a hosszabbra tervezett tesztelés gyorsan, két nap után véget ért, mivel a zöld-fehérek szakmai stábja azonnal javasolta is a szerződtetését.

Jó az esély arra, hogy a fiatal tehetség a Ferencvároshoz kerüljön a nyár folyamán, biztosra mindezt azért nem lehet kijelenteni, mert más klubok is szívesen leigazolnák őt.

Dobos Áron egyébként korábban tagja volt a most az Európa-bajnokságon 6. helyen zárt U17-es válogatottnak is, felkészülési mérkőzésen pályára is lépett korábban, de az utazó keretbe már nem került be. Dobos Áron egyébként a dunaújvárosi vezetőedző, Dobos Barna fia.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz