"A Fradi majdnem Bundesliga-szint, de az NB I nem túl vonzó"

A zöld-fehérek korábbi légiósa magyarországi karrierjéről is beszélt egy interjúban.
Dudás Gábor 2017. január 30., hétfő 8:01
A zöld-fehérek korábbi légiósa magyarországi karrierjéről is beszélt egy interjúban.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 30., hétfő 8:01

Az utóbbi években az FTC-nél megfordult külföldi játékosok közül a jobbak közé tartozó Mateo Pavlovic másfél évet és 30 mérkőzést játszott az NB I-ben, de 2015 nyarán végleg távozott a zöldektől, eltöltött még egy kis időt a Werder Bremen tartalékjai között, hogy aztán a múlt nyáron a francia élvonalba, Angers-be igazoljon két évre.

 

A 26 éves, egykori horvát U-válogatott és Magyar Kupa-győztes védő hazája egyik lapjának annak apropóján nyilatkozott, hogy a napokban megszerezte első gólját a Ligue 1-ben, elárulta, miért rendkívül nehéz futballozni a franciáknál a csapatok felkészültsége miatt, mégis mennyivel nyugodtabb az élet ott, mint például Németországban.

De szóba került Pavlovic magyarországi pályafutása is, erről így nyilatkozott a közel 2 méter magas, remek fejjátékáról, nagyon kemény belépőiről és gazdag lapgyűjteményéről (nálunk 11 sárga és 3 piros lap volt a mérlege) is ismert védő az aktuelno24h.com-nak.

- Amikor a Ferencvároshoz igazoltam, egy olyan klubot kellett találnom, ahol a lehető legtöbb meccset játszhatom. Nagyon élveztem a játékot Magyarországon, a Fradi egy tökéletesen szervezett klub, mondhatnám azt is, hogy majdnem Bundesliga-szintű. Minden nagyon magas színvonalú volt, kivéve a magyar NB I-et, ami egy nem túl vonzó és látványos bajnokság. Nem is akartam sokáig ott maradni, bár amikor a Ferencváros ajánlatot tett, sokat gondolkodtam rajta – mondta a futballista.

Mervót tényleg hazahoznák, már itt van a Vidi kiszemeltje - friss hazai átigazolási hírek itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz