A Fradi kulcsembere "vészválogatott" lehet - elmarad a románok meccse a koronavírus miatt

Az északi csapat egyik játékosának koronavírus-fertőzése miatt elmarad a vasárnapra (mára) kiírt Románia-Norvégia mérkőzés a labdarúgó Nemzetek Ligájában - közölte az európai szövetség.
Dudás Gábor 2020. november 15., vasárnap 16:32
Az északi csapat egyik játékosának koronavírus-fertőzése miatt elmarad a vasárnapra (mára) kiírt Románia-Norvégia mérkőzés a labdarúgó Nemzetek Ligájában - közölte az európai szövetség.
Szerző: Dudás Gábor 2020. november 15., vasárnap 16:32

A norvég együttesből a védő Omar Elabdellaoui tesztje lett pozitív, ennek ellenére a válogatott szombaton el akart utazni Bukarestbe. A helyi egészségügyi hatóság azonban közbeszólt, nem engedélyezte, hogy az együttes távozzon az országból, ehelyett a teljes keretet tíz nap karanténra kötelezte.

A norvégok szerdán az osztrákokkal játszanának Bécsben, egyelőre ennek a találkozónak a megrendezése is bizonytalan - írja az MTI.

Vészválogatott alakul - Tokmac is a tagja lehet

Norvég sajtóhírek szerint közben az északi ország futballszövetsége egy "vészválogatott" felállításán dolgozik, amely a karanténba került játékosok helyett lépne majd pályára Ausztria ellen. Javarészt olyan futballistákra számítanának, akik Norvégián kívül futballoznak.

Így került képbe a Ferencváros támadója, az ősszel itthon és a nemzetközi porodon is remek teljesítményt nyújtó Tokmac Nguen is. A 27 éves, a norvég felnőtt válogatottban még soha nem játszó szélső a vg.no érdeklődésére megerősítette, hogy valóban felkereste már a norvég szövetség, de még nem derült ki, igent tud-e mondani az invitálásra.

- Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Kicsit komplikált a helyzet, hiszen tegnap kupameccset játszottam, van is egy kis gond a térdemmel, ráadásul itt van a koronavírus-szituáció is - mondta Tokmac a VG-nek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz