A Fradi első szír játékosa: "Remélem, hogy nem okozok csalódást"

A Ferencváros legújabb szerzeménye elmondta nagyon örül annak, hogy aláírhatott a zöld-fehérekhez, és szeretne bizonyítani az új csapatában. Ammar Ramadan eláulrta azt is, miért választotta a Fradit.
Csakfoci Admin 2019. január 25., péntek 8:22
A Ferencváros legújabb szerzeménye elmondta nagyon örül annak, hogy aláírhatott a zöld-fehérekhez, és szeretne bizonyítani az új csapatában. Ammar Ramadan eláulrta azt is, miért választotta a Fradit.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 25., péntek 8:22

Honlapunk is beszámolt arról, hogy a Ferencváros leigazolta a Juventus korábbi játékosát, Ammar Ramadant. A 18 éves szír támadó a szerződésének aláírása után először nyilatkozott a FradiMédiának.

Nagyon boldog, hiszen ez az első felnőtt szerződésem. Örülök, hogy itt lehetek a Ferencvárosnál. Magyarország nagy futballmúlttal rendelkezik, a Fradi pedig egy óriási klub, amely vezeti a bajnokságot – kezdte Ammar Ramadan a FradiMédiának. – Két évet töltöttem el a Juventusnál, eközben pedig bemutatkozhattam Szíria U19-es válogatottjában. Most azonban már a Fradi sikereiért fogok dolgozni, és remélem, hogy nem okozok csalódást.

A zöld-fehérek új szerzeménye csatárt és az ék mögötti támadót szeret leginkább játszani. Hozzátette számára a legfontosabb, hogy eleget tegyen annak, amit az edzője elvár tőle. Ramadan természetesen a Juventusnál eltöltött időszakára is kitért.

Nehéz lett volna odakerülni az első csapathoz, hiszen ott olyan világsztárok játszanak, mint Cristiano Ronaldo vagy Paulo Dybala. Olyan klubot kerestem, amelyben játéklehetőséghez jutok. A korom alapján játszhatok az U19-eseknél is, de szeretném bizonyítani, hogy a felnőttek között a helyem – tette hozzá.

Olvastad már?
Fradi: Leigazolták a Juventus korábbi csodagyerekét – videó
A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtették a Juventus utánpótláscsapatában nevelkedett 18 éves Ammar Ramadant, a torinói klub történetének első szír játékosát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz