A Fradi csapatkapitányát is felajánlotta a Diósgyőrnek

A zöld-fehérek csereüzlettel szeretnék megszerezni a miskolciak középpályását.
Budai László 2017. január 2., hétfő 16:30
A zöld-fehérek csereüzlettel szeretnék megszerezni a miskolciak középpályását.
Szerző: Budai László 2017. január 2., hétfő 16:30

 

A csakfoci.hu információi szerint a Ferencváros nem pénzért, sokkal inkább egy csereüzlet keretein belül szeretné megszerezni a Diósgyőr játékosát, Bognár Istvánt. Úgy tudjuk, a zöld-fehérek két labdarúgójukat, Gyömbér Gábort – aki, amíg stabil kezdő volt, az együttes csapatkapitányának számított -, valamint Busai Attilát ajánlották fel a miskolciaknak Bognárért cserében.

Ebben a szezonban egyik futballista sem számít alapembernek a bajnoki címvédőnél. Bár Gyömbér 12-szer játszott, összesen mindössze 356 percet volt pályán az NB I-ben, csak egyszer játszott végig egy mérkőzést, egyszer a hajrában hozták le, de legtöbbször csak csere volt. Gyömbér 2012-ben érkezett a Fradihoz, az első három szezonban alapembere volt az együttesnek, ám elsősorban Nagy Ádám beépítésével az elmúlt időszakban kevesebb szerep jutott neki, és ez, a fiatal játékos Bolognába szerződése után sem változott jelentősen.

Busai Attilának még kevesebb lehetőség jutott ebben az idényben. Hat bajnokin 188 percet játszott, ez alatt két gólt szerzett. A középpályást többször a keretből is kihagyta Thomas Doll vezetőedző. Értesüléseink szerint Busai cseréje a Diósgyőrt is érdekli, és szívesen látnák a csapatban a 27 éves játékost, így van realitása annak, hogy Bognár és Busai klubot váltson. Gyömbér esetében a cserére már kevesebb az esély.

Szintén a Fradihoz kapcsolódó hír, hogy amint azt a csakfoci.hu elsőként megírta, hamarosan megérkezhet a klubhoz az a két fiatal ghánai játékos, aki együtt kezdi meg a felkészülést a zöld-fehérekkel. A Fradinál jövő héten indul el a komolyabb munka a tavaszi szezonra, így ekkor már a két tehetséges játékos is ott lehet a Népligetben. Értesülésünket egyébként nemrégiben Ralf Zumdick is megerősítette egy német honlapnak adott nyilatkozatában. Az FTC német másodedzője volt az, aki ghánai látogatása során felfigyelt a két játékosra, akik bizonyíthatnak is a Ferencváros szakmai stábjának.

A hazai átigazolási híreket ITT találod - kattints!

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz