"A Ferencváros megkeresett, amint vége lett a szezonnak" - horvát középpályást szemelt ki a Fradi

A játékos elmondta, megkeresték őt a zöld-fehérek, de egyelőre nem gondolkodik klubváltáson.
Csakfoci Admin 2019. július 14., vasárnap 10:25
A játékos elmondta, megkeresték őt a zöld-fehérek, de egyelőre nem gondolkodik klubváltáson.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 14., vasárnap 10:25

A Vecernji készített interjút a horvát élvonalban érdekelt Rijeka 24 éves támadó középpályásával, Tibor Haliloviccsal. Egy kérdés erejéig szóba került a magyar bajnok Ferencváros is, a zöld-fehérek a játékos elmondása szerint szívesen szerződtették volna.

- A Ferencváros rögtön megkeresett, amint vége lett a szezonnak, de abban a pillanatban úgy éreztem, hogy a Rijekában több lehetőségem lesz fejlődni és a csapatomat segíteni. - kezdte Halilovic. - Jól érzem magam Rujevicában, és nem akartam ilyen gyorsan egy új közegbe csöppenni. A vezetőség is elégedett velem, de tudod, hogy megy ez a futballban. Nem csak az számít, hogy hol akarok játszani. Ha egy erős bajnokságból érkezne ajánlatom, ami a klubomnak is megfelel, akkor mennék.

A horvát futballista a Dinamo Zagreb utánpótlásában sajátította el a labdarúgás alapjait, majd megfordult a Lokomotiva és a lengyel Wisla színeiben is. Januárban tért vissza hazájába, tavasszal 20 meccsen 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Halilovic a Dinamo Zagreb felnőtt keretének tagjaként horvát bajnoki címet szerzett 2014-ben, a mögöttünk álló szezon végén pedig éppen volt klubja ellen nyerte meg a horvát kupát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz