A Dinamo játékosai dühösek és bíróznak: "A miénk a jobb csapat, nem a Ferencvárosé"

Egy meg nem adott "szabályos" gólt is emlegetnek a horvát csapatnál, miután a Ferencváros 2-1-s sikerével kiejtette a Bajnokok Ligájából a Dinamo Zagrebet.
Dudás Gábor 2020. szeptember 17., csütörtök 9:16
Egy meg nem adott "szabályos" gólt is emlegetnek a horvát csapatnál, miután a Ferencváros 2-1-s sikerével kiejtette a Bajnokok Ligájából a Dinamo Zagrebet.
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 17., csütörtök 9:16

Nehezen fogadják el a Dinamo Zagrebnél, hogy ezúttal a Ferencváros jutott tovább a két csapat Bajnokok Ligája-csatájából, 2-1-s szerdai sikerével - amely ráadásul a horvátok első idegenbeli veresége volt kilenc évet(!) követően a BL-selejtezőkben.

Kristijan Jakic, a zágrábiak 23 éves védekező középpályása - aki csereként, a 60. percben lépett pályára a Groupama Arénában - a játékvezetőt és a balszerencsét is okolta kiesésükért.

- Gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez.

Úgy gondolom, a miénk volt a jobb csapat, nem a házigazdáé, több lehetőséget is dolgoztunk ki náluk. Ők meg két kapura lövésükből kétszer betaláltak. Néha előfordul, hogy nem a jobb csapat győz egy mérkőzésen.

Fel kell most emelnünk a fejünket és meg kell nyernünk a következő mérkőzést, hogy ott lehessünk az Európa Liga csoportkörében - mondta a klubhonlapnak Jakic, aki egy szerinte kétes szituációra, a meg nem adott Dinamo-gólra is kitért.

- Nagy kár, hogy nem volt még videóbíró (VAR) a mérkőzésen, biztos, hogy más ítélet született volna - tette hozzá.

Ugyanezen a véleményen volt a koszovói válogatott Lirim Kastrati is:

Szereztünk egy szabályos gólt, amelyet a játékvezető nem vett észre. Sajnos nem állt a VAR sem a rendelkezésére.

Dühösek vagyuk, mert mindent megtettünk, a legjobbunkat igyekeztünk nyújtani, de balszerencsénk volt. Mivel jön az EL-playoff, ezt a találkozót gyorsan el kell felejtetnünk - tette hozzá a szerdai találkozón végig a pályán lévő jobbszélső.

A horvát csapat játékosai egyébként egy, a 16. percben történt jelenetről beszélnek, amikor egy trükkös kisszöglet után, a partjelző és a játékvezető jelzése alapján lesről lő a kapuba Gojak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz